De siste dagene! (Rebecca Lisell Brenna)

De siste dagene!

Hei!

Har ikke hatt så mye tid til overs i det siste, prøver osv.

Det har jo skjedd litt av hvert, på Onsdagen fikk jeg en nydelig Donald kul på foten, og på fredagen flyttet en fin betennelse inn i foten! Flink. For dere som lurer på osen det skjedde spilte vi håndball på krik trening, da ble jeg dyttet og skled bortover på en murbane!

På torsdagen ble det øving til mattetentamen som var på fredag. Når jeg kom hjem fra tentamen på fredagen dro jeg og mamma til Arguineguin og kjøpte julepynt, senere samme dag dro jeg til Arguineguin igjen på ungdomsklubb!

 

I går var vi ute og spiste, senere gikk vi for å se på drag show, men det var ikke så gøy så vi gikk bare!

Det var jo 1.desember i går så da fikk jeg åpne min første adventsgave, fikk en sjokolade kalender og en pinsett, i dag fikk jeg en kalenderbok.

Nå blir det vafler. NAM!

Dato.02.12.2012 klokken.15:37 Kategori: Gran Canaria 5.måneder ♥ Kommentarer: 0Rebecca Lisell Brenna

14 Eidsvoll

Jeg er en 99-jente som bor på den lille plassen Dal, på øst landet og trives godt her, med venner og familie. På fritiden min er jeg ute med venner og jogger. På bloggen kommer jeg til å skrive om meg og mine og om andre ting som jeg tenker kan være innteresangt for dere.Jeg tar bilder med mitt Canon eos 600D og blogger fra min HP-mini. Jeg håper du kommer til og følge min blogg og legg gjerne igjen en kommentar!:) Kontakt: rlb-blogg-rlb@hotmail.com


DesignIna Anjuta


hits