Weekend #39. 13 (Rebecca Lisell Brenna)

Weekend #39. 13

  • 03.10.2013kl.17:29
  • Kategori: Weekend
  • kommentarer: (3 )

 

 

Dato.03.10.2013 klokken.17:29 Kategori: Weekend Kommentarer: 3

03.10.2013 kl.17:53

Hei. Lurte bare på om du ville være så snill å stemme på koffert nr. 2? Da blir jeg verdens gladeste jente! :) Ha en fin dag!

http://notabeneblogg.wordpress.com/2013/09/27/stem-pa-ditt-favorittdesign/

03.10.2013 kl.23:17

Yo!!!!! Må bare starte med si at bloggen din er til kjempe masse inspirasjon for meg. Jeg synes helt ærlig at du er en av de tøffeste i hele bloggeverden. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konkurranse jeg nettopp ble med i! Kanskje du kan være snill å dele den på bloggen? :-D Det hadde vært veldig gøy om du gjorde. Uansett håper jeg du deltar selv og at du blogger kjempe masse fremover!

04.10.2013 kl.12:46

Hallo! Må bare fortellle deg at dennne siden er til drit stor gledee for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de flinkeste i Blogg Norge. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra giveaway jeg nettopp deltok i! Kanskje du kan være snill å dele den på bloggen?? ;-P Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du deltar selv og at du blogger mega ofte fremover!!!!
DesignIna Anjuta


hits