Rebecca Lisell Brenna - Stop for a second and smile♥

Ny blogg


Finer du HER

Dato.31.12.2013 klokken.11:45 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Pepperkakehus!


HeiHei! På skolen i dag fikk vi vite hva vi kom opp i, i muntlig! Kom heldig vis opp i Samfunnsfag og er så letta. Spansk læreren min har hele uka sagt masse om hva jeg skal gjøre hvis jeg kommer opp i spansk, så var nesten helt sikker på at det var det jeg kom opp i. Men neida, og det er jeg super glad for. Når jeg kom hjem dro jeg opp på treningsenteret, og når jeg kom tilbake hadde mamma lagd deig til lussekatter, siden det er santalucia i dag. Så da ble det baking av lussekatter, og så kom en liten del av familien, og Hanna og jeg lagde pepperkakehus! :)
 

Dato.13.12.2013 klokken.21:16 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 1

Smile to the camera.


Hei! Har nettopp spilt inn videoen på nytt, så tenkte jeg skulle redigere den i kveldinga. Ble ikke fornøyd med den første jeg spilte inn men håper jeg kan bruke denne. Skal snart opp på treningsenteret for å trene. Dagen har gått som normalt. I morgen blir det julegrøt på skolen, og på fredag får jeg vite hva jeg kommer opp i på muntlig!Hva skal du i dag?? 

Dato.11.12.2013 klokken.15:44 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Sepia


Hei! Har vært en veldig lang dag, men den har også vært innholdsrik. Kom hjem fra skolen klokka 5 i dag. Vi har kunst og håndverk fremføring på torsdag eller fredag, er litt usikker. Så jeg og jentene ble igjen på skolen i ett par timer og jobbet med den. Har også vært i kirka i dag, og for en gang skyld følte jeg det gikk litt fort. Etter at jeg har kommet hjem har jeg spist, var så sulten når jeg kom hjem. Ellers har jeg jobbet litt med skolesaker.


Har også spilt inn en liten video til dere, vet ikke helt om jeg kommer til å legge ut akkurat denne versjonen, men det kommer en video ganske så snart. ses!

Dato.10.12.2013 klokken.21:28 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Back from sjusjøen


Hei!
Var en utrolig koserlig tur til sjusjøen igår. Vi fikk omvisning rundt om kring på sjusjøen. Vi stoppet på kaffehuset og kjøpte oss hver vår muffins og kopp kakao.

Etter det dro vi tilbake til Mariane som vi var på besøk oss. Vi fikk servert rådyrfile og rotstappe. Kjempe godt. På turen hjem fikk vi et aldri så lite stopp. Vi stoppet opp rett foran Hamar Kommune skiltet. Når vi gikk ut av bilen fant vi ut at vi hadde pungtert. Vi hadde jo selfølgelig ikke med oss reservehjul. Så etter å ha styrt med tettningsmiddel osv ringte vi etter hjelp. Etter å ha vært pungtert i nesten to timer kom hjelpen. Heldigvis! I minus 14 grader ble det dekkskifting på motorveien. Haha! Vi kom oss heldigvis hjem til slutt.

Hva gjorde du i går??

Dato.08.12.2013 klokken.11:45 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Besøk


Hei! Har hatt besøk av Nora og Stine som ble med meg hjem etter skolen. De dro for en time  tilbake eller noe. Vi har for det meste pratet og led. Skulle akkurat til å ta bilder når de dro, så derfor slenger jeg med disse bildene av meg.
Hva har du gjort i dag?

Dato.05.12.2013 klokken.17:27 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

100 dager folkens! Wii!


Gud så herlig! Trodde aldri i livet at jeg skulle klare det! Det startet med at jeg skulle klare 20dager med trening på rad og det har økt og økt opp til 30, 40 osv. Nå har jeg trent i 100dager, 100 dager folkens. Åå gud for en herlig følelse. Jeg har trent hver dag i 100 dager.

Det begynnte med anen hver dag med jogging og anen hver dag styrke, og nå trener jeg både styrke og kardio. Det har vært mange dager som har vært et veldig "ork" å trene, mens andre dager føler jeg at jeg nettopp var kommet til treningsenteret selv om jeg har trent langt mer enn en time. Haha. Har også selvgølgelig sett resultater på meg selv. Midjemålet og lårmålene er blitt mye mindre. Er så herlig følelse å vite at når man jobber hardt for noe, blir man belønet.

Trening er så bra for alt mulig. Det jeg har lagt mest merke til er jo såklart kroppen, men også har det blitt lettere å lære meg ting. Kosentrasjonen og hukomelsen har blitt mye bedre. Ser spessielt på prøver. Før måtte jeg jobbe utrolig hardt for å få det bra til, mens nå tar det ganske mye kortere tid å få ting inn i hodet. Spessielt når jeg øver til prøver.

Lykke! Er faktisk ganske stolt over meg selv.

Har du trent noe i det siste?

Dato.04.12.2013 klokken.17:49 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 5

Adventsgaven.


Hei! Nå skal jeg straks å trene. Fikk en utrolig fin adventsgave i dag, så fin. Fikk en klokke og en ring. Så fornøyd med de. Ellers så har det ikke skjedd så veldig mye. Skole som vanlig. Det er en litt spesiell dag for meg i dag, men det skal jeg fortelle om i et eget innlegg.

 


//Klokka og ringer er fra miniinthebox.com

Dato.04.12.2013 klokken.15:34 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

"Når peppekaker bakes"


Hei! Nå ligger peppekakene ferdig pynta i boksen, og dagens julebakst er ferdig. Syntes selv peppekakene ble veldig gode, men pynten kunne jo kanskje vært litt penere. De ble jo kul uansett! Var å trente i sta, men det jeg trente har vel kommet tilbake nå. Haha

Har du begynt med julebaksten?

Dato.03.12.2013 klokken.19:58 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

''reine bakedagen''.


Hei! Det har vært en utrolig herlig dag, og det kommer det fortsatt til å være. På skolen har vi bakt julekaker, vi fikk hver vår ting vi skulle lage, og jeg ente opp med sirupssnipper. Tror det heter det, ble veldig usikker nå! De andre i klassen bakte bla kakke menn, havrekjeks, sjakk kjeks (?) og litt mer. Blir en skikkelig bake dag i dag, etter som at jeg mamma og tantebarnet mitt Hanna skal bare kakke menn og pepperkaker litt senere i dag.

 Nå skal jeg dra fram litt spansk kunnskap og gjøre ferdig fremføringa som skal være på fredag. Tenkte litt på å lage noen ''forhåndskrevende'' innlegg, selv om jeg ikke er så stor fan av det, men tenker det kan være litt greit å ha. Er det noe spesielt dere vil høre om?

Dato.03.12.2013 klokken.15:39 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 2

Blogginnlegg 02.12.13


Hei! Er så herlig at det snart er jul! Gleder meg skikkelig! I dag var det tilbake på skolebenken etter en koselig helg med familie og venner. Helgas høydepunktet var ''allnigther''. Utrolig morsom kveld, men dansing, musikk og diverse aktiviteter.Dagen har gått som vanlig, skole, trening og nå etter dette innlegget skal jeg jobbe med engelskfremføring. Er rimelig lei av alt som har med skole å gjøre, men tanken på at om ca. 14 dager eller no så er det juleferie. Ohh. pizz go fast!

Dato.02.12.2013 klokken.19:17 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

1. Desember


Hei! Håper alle har kost seg i dag, og kanskje kjenner litt på julefølelsen allerede? Det er jo tross alt første søndag i advent og første desember som betyr at om 24 dager er det jul. Elsker denne tiden på året. Liker vanligvis ikke at det er mørt ute, men i advent gjør det ingen ting. Syntes det er så koselig å se alle lysene som folk har pyntet med. Det har vært en ganske hektisk dag, men barnehageavslutning, julegrantenning og familiemiddag. Sitter nede i stu når jeg blogger nå. Får litt små kriblinger i magen når jeg seg alle stearinlysene, adventsgavene, sjokoladekalenderen og julepynten som er litt her og der.Ses!

Dato.01.12.2013 klokken.22:10 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Lørdag


God morgen!
Våknet tidlig i dag, noe som jeg hater ettersom det er helg. Sto opp å lagde meg havregrøt og satt meg i sofaen og skrudde på privat praksis. Som jeg har sett på helt til nå. Når episoden er ferdig går turen opp til treningsenteret. Kommer et innlegg til senere i dag. Ses!

Dato.30.11.2013 klokken.10:44 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 1

Teknisk museum.


Hei! I går var jeg og noen andre utvalgte fra skolen på teknisk museum i Oslo. Var ganske gøy. Vi fikk gå veldig mye fritt som var ganske herlig. Er ikke veldig glad i å være på museum å høre på folk prate. Liker å se på de tingne jeg selv vil.

Fikk sendt bildene over av Mina?

Når jeg kom hjem var mamma borte, og jeg hadde ikke med meg nøkke. Følte meg så fortapt helt til jeg fant ut at broren min som bor like i nærheten hadde nøkkel. Save my day.

Brukte resten av dagen på å trene og øve til prøve. Det er grunnen til at jeg ikke blogget i går. Følte jeg måtte prioritere litt. ;)

Dato.29.11.2013 klokken.20:02 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Black and white


God ettermiddag!
Skulle virkelig ønske det var lyst ute mye lengre enn det er. Rekker aldri å ta noen fine bilder. Lyset ute er fælt å ta bilder i så derfor kjører jeg svart hvit bilder. Ser fram til morgen dagen. Skal på teknisk museum. Blir herlig å sleppe skolen i morgen. Det var bare noen få elever som ble plukket ut. Må innrømme at det var litt gøy å bli enn av de. Nå skal jeg til treningsenteret. Ses

Dato.27.11.2013 klokken.15:42 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Mattetentamen.


Hei!
Utrolig men sant så har ikke den dagen her vært så ile. Sikkert havregrøten til frokost som gjorde susen. Foresten, det burde dere prøve. Overaskende godt. Har bare slappet av etter et par timer med matte på skolen i dag. Mattetentamen med andre ord. Det var en halvtime til bussen kom når jeg var ferdig, så jeg stakk innom butikken og belønet meg selv for dagens instas med en litago som var utrolig godt.

Resten av dagen går som den pleier, eller nesten da. Nå skal jeg fikse noen adventsgaver før jeg drar opp på treningsenteret i et par timer før det er hjem for å spise middag før joggeturen i kveld.

Baybay!!

Dato.26.11.2013 klokken.15:18 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Trening


Helluen! Endelig har jeg fått på meg treningsklær og er egentlig på tur ut døra. Hadde rett, det var bokfremføring i dag. Følte det gikk helt greit. Får vel vite mer senere. I morgen er der mattetentamen. Uff! Matte er det verste faget å ha matte i. Nå skal jeg å trene.

Ses!

Dato.25.11.2013 klokken.15:34 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Travelt


God morgen! Har det egentlig ganske travelt nå, men jeg tenkte bare jeg skulle kjappe meg å si hei og takke alle som allerede har vært innom bloggen min. Setter jeg utrolig stor pris på. I dag er det tilbake på skolebenken, og bok fremføring ifølge det jeg har fått med meg.

Ha en fin dag folkens!

Dato.25.11.2013 klokken.07:37 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Hei


Heihei! Har bestemt beg for å begynne å blogge igjen. Savner det litt. Så da dr det jo bare å starte. Håper dere kommer til å følge bloggen fremover. Har planlagt mye gøy.
I dag har jeg vært ute i kulda og tatt litt bilder. Ble ganske fornøyd med de. Bildene tenkte jeg å spare litt på. Så dere får se de etterhvert. Her er dagens meg!

Hva syntes du om bildene??

Dato.24.11.2013 klokken.19:24 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Back


Heihei!
Har vært en god stund siden jeg har blogget nå, og begynner å savne det litt. Syntes før det var sånn stress å ta bilder hver dag, men jeg har funnet ut at jeg kan bruke litt mer bilder fra telefonen. Etter som jeg har fått meg ny telefon med ganske bra bildekvalitet. Har brukt de siste timene på å redigere bilder.

Hva syntes du om bildene?

Dato.17.11.2013 klokken.21:33 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Nattefrost


God Morgen! Sto opp klokka 9 i dag, og det var nattefrost ute og minus 3 grader. Fikk sånn liten happy feeling, men gleder meg egentlig ikke til vinteren. Er en grunn til at dette blir andre året på rad jeg drar til Gran Canaria over en lengre periode. I dag kommer Katarina, og jeg tenkte vi skulle dra opp til Letohallen etter som de har åpent hus i dag. Innkjøpene fra i går kommer i kveld.

 
Hva skal du i dag?

Dato.20.10.2013 klokken.10:12 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 1

Jentekveld!


Hei! Kom hjem fra Jessheim for en liten stund tilbake. Tenkte å vise innkjøpene i morgen. I går kveld var det utrolig koselig, var på en liten jentekveld oss Nora men de herlige jentene, Mina, Ingvild, Sara og Stine. Vi lagde pizza og brownies og koste oss med det mens vi så på film og hadde allsang. Minneverdig kveld!


Jeg ente opp med å lage en kollasj med noen av bildene vi tok sammen. Siden på hvert eneste bilde er det en eller anen som lager en grimase, spiser osv. haha!
Hva gjorde du i går?? 

Dato.19.10.2013 klokken.19:22 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Marius Genser


 

Hei! Mamma ble ferdig med marius genseren min i går kveld, så fikk ha den på meg i dag. Liker den veldig godt, og har hatt lyst på sånn i nesten ett år nå, og nå har jeg det. Skal begynne å bli litt produktiv selv nå. De to siste timene på skolen i dag var utrolig kjedelig, trodde aldre i livet at klokka skulle gå fremover. Det var to stykker fra Eidsvoll bygningen som holdt foredrag om det, noe jeg har hørt et par ganger før. Ble utrolig happy i går, fant ut at det var kommet nye episoder av Greys Anatomy så nå skal jeg se de.

 


Vi snakkes.

Dato.16.10.2013 klokken.19:15 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Tirsdag
Hei! Kom hjem fra skolen for en kort stund siden. Dro innom biblioteket en kapp tur og fikset noe. Tirsdager er vel de dagene jeg syntes er best på skolen, siden jeg har mat og helse halve dagen, etter det er det bare matte og spansk. Ganske greit. Nå skal jeg opp å hive på meg trenings klær og komme meg opp på treningsenteret. Når jeg er ferdig med å trene i dag så har jeg trent hver eneste dag i 50 dager.

So proud! Men hadde!

Dato.15.10.2013 klokken.15:11 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 1

I am here!

Hei! Er egentlig dypt konsentrert i algebra nå, men trengte en pause. Har planlagt hele helgen at jeg skulle begynne å blogge igjen i dag. Har hatt veldig hektiske dager og har derfor lagt bloggen til side, men nå skal jeg prøve på nytt. Har for det meste drivet med skolearbeid i dag, og kommer vel til å fortsette med det ut over kvelden.

Hva har du gjort i dag??

Dato.14.10.2013 klokken.18:16 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 1

Høstferie.


Hei Hei! Syntes det er utrolig deilig med ferie, og er ganske siker på at jeg ikke er den eneste. Sant? Selv bruker jeg høstferien min oss pappa. Har vært å shoppet litt og gjort mye annet rart, men tar for det meste livet med ro, eller nesten det. Høstferien min startet vel egentlig i går etter som jeg var å jobbet oss storesøstera mi på mandag, og hjalp storebroren min med flytting. Sykt fint det huset han bor i nå, skulle virkelig ønske jeg også kunne flytte. Jeg blir så utrolig fort lei av ting, og nå etter litt over 5 år i det huset jeg bor i nå. Ok! Det er vel egentlig ikke så mye, ettersom jeg brukte et halvt år av de 5 årene på å bo i utlandet. I går var jeg på shopping med pappa, og fikk med ny vinterjakke og superundertøy. Absolutt et must, ettersom jeg er ''stukk'' i Norge til februar.

Elsker vinterjakka! Som dere ser på bildet under har den pels på hetta! Syntes det er så fint. For dere som lurer er pelsen selvfølgelig fake. Jakka er fra Cubus og kostet 599.-Superundertøyet er veldig behagelig mot huden og klør ikke i det hele tatt. Den er i fargen mørke lilla, og ikke svart. Den er fra XXL og kostet 399.-


Syntes?

Dato.02.10.2013 klokken.18:32 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Maraton!Hei! Har vært en ganske lang dag med engelsk skriveøkt, maraton løping, trening og greys anatomy. I slutten av fjerde time skiftet jeg til trenings klær og gjorde meg klar til maraton. Når eg hadde løpt den delen jeg skulle løpe fikk jeg lyst til å kaste opp, men klarte å svelge det. Klassen jeg går i ble diska siden en i klasse ''jukset''. Litt surt! Når jeg kom hjem så jeg en episode av Greys Anatomy før jeg stakk opp på treningsenteret. Nå skal jeg se et par episoder til, så vi blogges i morgen. ses!

Dato.27.09.2013 klokken.19:42 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Den tingen det er meningen det skal stå her.


Hei!

Hadde en ganske stressende morgen, men det har jeg jo egentlig hver morgen når jeg tenker meg om. Har hatt vanlig skole i dag, men etter skolen dro jeg på konfirmasjon skolen. Ble hentet der av mamma og Hanna og har brukt resten av dagen til å være med Hanna, og jogget meg en tur. Har litt skrivesperre nå, så vet det ble et litt rart innlegg.
Dato.26.09.2013 klokken.19:31 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Løper nå!


Hei! Er egentlig på tur til å spurte ut døra og ned til busstoppet, men jeg skal klare å poste dette innlegget først. I dag har vi vanlig skole pluss at vi har naturfagprøve, hjelp meg!! Blir med Mina hjem etter skolen i dag, så det kan hende det blir ett innlegg i kveld.

Her er dagens antrekk:Nei.. nå rekker jeg ikke bussen. hade!!

Dato.25.09.2013 klokken.07:39 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 1

Homework day!


Hei!

Våknet av meg selv i dag, nesten en time før jeg trengte å stå opp. Fikk så lyst på muffins i så da syklet jeg opp på butikken og kjøpte det jeg trengte. Det var veldig godt med muffins til frokost, men ikke så veldig sunt, men det blir jo det samme som at et sunt måltid endrer ikke livsstilen din. Sant? Trengte ikke å være på skolen før halv 11 i dag siden vi har skrive dag, og det eneste jeg gjorde på skolen var å ha elevsamtale som tok sånn fire minutter. Jeg ble ferdig med det jeg skulle skrive i går så jeg ble igjen på skolen og var med noen venner. Siden jeg kom hjem har jeg jobbet med lekser og øvd til naturfags prøve. Har vært ute og jogget en tur også, men det er vel det. De siste timene har gått veldig sakte, og har på følelsen at de neste timene kommer til å gå sakte de også. Nå skal jeg øve litt mer på naturfags prøven som jeg egentlig ikke skjønner noe som helt av. haha!

Hva har du gjort i dag???

Dato.24.09.2013 klokken.18:55 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Greys Anatomy maraton!


Heisann! Er oss Nora nå. Vi har Greys Anatomy maraton. haha! Har vært en stort sett normal mandag. Skole, hjem, trene og gjøre noe etter det, og i dag er jeg oss Nora som alt nevnt. Her er dagens antrekk.

Syntes?

ses!!

Dato.23.09.2013 klokken.18:59 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Slapp dag!

Hellu! Har brukt mesteparten av dagen i sofaen på rommet mitt å sett på greys anatomy, og det kommer jeg helt sikkert til å være resten av dagen. Enda en slapp dag, noe som egentlig er ganske herlig når man ikke er i 100% form. Den halvtimen jeg ikke satt i sofaen, var jeg ute å jogget. Når jeg hadde gjortunna dagens treningsøkt har jeg trent 27 dager på rad. Føler meg litt flink. Skal prøve og bli frisk nå, men en varm dusj, og senere i dag eller i morgen kommer det et bolle innlegg. Vi ses!

Dato.22.09.2013 klokken.17:27 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Jentekveld!


Hei! I går kveld var det kjempe koselig. Henriette hadde ordnet med pizza, brus og masse godteri. Det var mye latter og prat som alt i alt ble en utrolig koselig jentekveld, med herlige jenter!


Dato.21.09.2013 klokken.19:04 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Jeg lever!


Hei! Må først bare si at jeg lever, vet at det er over en uke siden jeg blogget sist, men jeg skal prøve å skjerpe meg! Skal prøve å ikke forårsake en liten skuffelse til de som fremdeles leser bloggen min. Skal lage et innlegg senere idag om gårsdagen, men nå skal jeg kose meg her og se et par episoder av Greys Anatomy.
Hva skal du i dag??

Dato.21.09.2013 klokken.13:22 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Lørdag!


Hei og god kveld kjære lesere. Har hatt en ganske fin lørdag. Startet dagen med en treningsøkt etterfulgt av noen episoder av grey's anatomy. Helt hekta nå! Etter det dusjet jeg og ordnet meg og tok turen videre til Katarina. Vi lagde smoothie og så på film. Veldig koserlig!

I kveld skal jeg bare kose meg hjemme. Mamma holder på å lage wok så skal spise det litt senere. Det blir vel også noen episoder av Greys anatomy. :)Har fått inn en del spørsmål i det siste, og vet ikke helt om jeg skal lage video eller om jeg skal lage et innlegg. Hva vil dere ha??

Dato.14.09.2013 klokken.20:06 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Sopp og bærtur!


Hei! Har vært en ganske herlig dag egentlig! Sto opp en time senere enn det jeg pleier, sykt herlig. I dag har jeg nemlig vært på sopp og bærtur med klassen noen få minutter unna her jeg bor. Liker sånne dager man ikke trenger å bruke hode, og bare kan daffe rund med venner. Når vi var ferdig på skolen dro jeg rett til treningsenteret som ligger noen få minutter unna. Så i dag fikk jeg unnagjort skole og dagens trening før klokka 2. I like!! Resten av dagen skal jeg bruke på å se på Greys anatomy og redigere en video fra turen i dag.


Har du vært på sopp og bær tur??

Dato.10.09.2013 klokken.15:17 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Besseggen!


Hei!

Lenge siden sist nå. Beklager det! Hadde en stressende dag for litt tilbake og datt bare helt ut av blogginga. Gidder ikke fortelle dere om dagene før helga, med mindre det er noen som ønsker det??

I helga gikk turen til Jotunheimen. Vi dro opp ditt fredagen etter skolen og kom hjem i går. Jeg, Mamma og Jonny dro opp dit for å gå Besseggen. Vis noen lurte er det et fjell. Turen opp startet lørdagsmorgen 08:30. og vi var nede av fjellet 18:00. Herregud så sliten jeg var da. Vi skulle egentlig ta båten tilbake igjen, men kom et par minutter etter siste båt hadde dratt. Vi fikk beskjed av en man at det tok 2 timer å gå langs vannet tilbake, men det var jo helt feil. Etter 3 timer hadde vi kommet litt over halvveis tilbake og det var bekmørkt ute. Etter noen telefoner ente det opp med at røde kost kom og hentet oss og fikk oss i land der vi skulle. Godt var det! Tror aldri i livet jeg hadde kommet meg helskinnet igjennom turen tilbake. haha!

SES!

Dato.09.09.2013 klokken.15:29 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 2

Høsten er kommet!


Hei! Har så si nettopp kommet hjem fra trening, ble litt sen trening i dag etter som Nora har vært på besøk. Kjempe kos! Vi har for det meste ligget som to slasker i senga og sett på Grey's Anatomy. I dag er det jo første septemberr som forhåpentlig vis de fleste av dere vet, og forhåpentlig vis vet dere at det betyr at høsten har kommet. Gruer meg så sykt til kalde mørke høstkvelder. Februar, pliz come! Holder på med noen få forberedelser til høsten. Har for eksempel begynt å bytte ut klærne på klesstativet til litt mer høst klær.

 

Gårvelden gikk for det meste til å høre på flinke MGPjr deltagere. Samtidig koste jeg meg med smoothie og wasa! :) 

Må bare dele disse bildene med dere! Akira hadde en litt undelig måte å sove på. ahha!

Dato.01.09.2013 klokken.20:28 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Den har kommet!


God Morgen! Har nettopp inntatt dagens frokost, samtidig som jeg har blad i min personlige almanakken min. Når jeg sto opp i dag var det første jeg gjorde å gå bort til postkassa og der lå det en grønn eske, og inni der lå min almanakk. yey! Er så fornøyd med den! Har ingen spesielle planer i dag, blir vel en joggetur litt senere. En sykkeltur for å kjøpe kebab, og i kveld klokka 19:55 skal jeg se på MGPJ!Syntes om almanakken?

Dato.31.08.2013 klokken.11:34 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 4

20 days!


Hei!! åå, er så sykt glad for at det endelig er helg! Har ventet på det hele uken. Etter innlegget i går klede jeg på meg trenings klær og joggesko og kom meg ut. Fikk meg en sikkerligg joggetur i går på ca.8-9km. Herlig! Syntes det er så gøy å se fremgangen, for kanskje 4 måneder siden kunne jeg ikke jogge mer en 1km før jeg var dødslisten. Har som mål nå at jeg skal trene hver dag i 20 dager tenker jeg! Kanskje lengre. Når jeg har fått trent i kveld så har jeg unnagjort 4 treningsøkter. :)

 


Skal du trene i kveld?

Dato.30.08.2013 klokken.16:07 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 1

Alle dager er ikke like bra!


HeiHei! Har følt meg veldig tom og fjern i det siste. Føler jeg har konsentrasjons evne som en ku for tiden. Skoledagen har vært så sykt lang! De tre første timene gikk ganske kjapt, men de neste tre timene følte som og jeg skulle gå en min med en snegle på slep. Når jeg skulle hjem fikk jeg og noen andre ikke lov til å være med bussen, fordi den var for full. Vi fikk beskjed om at det kom en buss til, men den bussen så vil aldri noe til! Det er så sykt irriterende at ikke skolen kan bestille to busser, virkelig behov for dette! Sorry, dagen har ikke vært så ile som det jeg har skrevet her! Nå skal jeg slappe av, og i kveld en gang blir det en joggetur! Heldigvis er det helg etter dagen i morgen:)
Skal du jogge i kveld?

 

Dato.29.08.2013 klokken.17:09 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 2

Antrekk 28:08:13


Hei! Kom så si nettopp hjem fra trening (sikkert en time siden når jeg er ferdig med dette innlegget). Er ganske herlig å være frisk igjen sånn at jeg kan få trent hver dag, eller i ihvertfall nesten det. Har hatt bare fag på skolen i dag, som vil si at det har vært ganske ok dag. Har egentlig ikke så mye å fortelle i dag, så her er dagen antrekk!

syntes?

ses!! :)

Dato.28.08.2013 klokken.18:52 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 2

Blondt øyeblikk!


Hei! Ble hjemme fra skolen i dag. Har vært syk hele helga og følte meg ikke noe bedre når jeg sto opp i morges. Trodde først at jeg skulle klare skolen, men det endret seg fort. Har vondt i halsen, rendene nese, er slapp og har vont i både nakke rygg. Så fant fort ut at det var best å holde seg hjemme. På syke dager er det godt å bare ligge i senga eller i sofaen og bare slapp av. Her kommer vi til overskriften. Tittet igjennom blogger istad og fikk et blond øyeblikk. De fleste har hørt om børsten tangle teezer. Sant? Ja! Uansett. Så i sta at det gikk ant å åpne den. (ser på bilde under). Uff! Har hatt børsten i godt over 2 måneder og finer først ut nåå! haha! Ganske smart da sånn egentlig. Jeg har brukt rommet inni børsten til å legge hårstrikk og ''klemer'' eller hva det heter :)Viste du det fra før av?


Dato.26.08.2013 klokken.11:43 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 1

Instagram!

Hei! Ser på frustrerte fruer nå! Tenkte bare jeg skulle lage dette innlegget siden jeg fikk noen spørsmål om hva jeg het på instagram for en stund tilbake. Jeg heter : rlbnice og det er min eneste bruker. I dag skal jeg kanskje gå på fjellet. Vi prates i kveld!

Dato.25.08.2013 klokken.12:10 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 1

Et lite plaster på såret.


Hei!
Beklager at jeg ikke har blogget! Har egentlig ikke noe god unnskyldning heler. Sto opp ganske tidlig i morges (klokka 8 faktisk.) fordi jeg hadde litt problemer med å puste. Det ble litt bedre etter hvert, men vi tok likevel turen til legevakta der de fant ut at det bare var et virus. Fikk ingen ting for det så etter det dro vi innom butikken og kjøpte halspastiller, smoothie og litt andre ting!
Det var vel på Onsdag jeg datt ut av blogginga. Var på tusenfryd til 9-tiden og på turen hjem derifra var det litt kø+ at vi rotet oss litt bort noen som førte til at klokka ble 11 før vi kom oss hjem. Etter den dagen har jeg egentlig bare lagt bloggen litt til siden og konsentrert meg om andre ting. Resten av dagen skal jeg bruke til å slappe av, og prøve å bli frisk så fort som mulig!


Hva skal du i dag?

Dato.24.08.2013 klokken.14:28 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Black and white


Hei! Startet dagen med stress. Våknet 10min senere enn det jeg pleier, å det har mye å si. Rakk heldigvis bussen da. Har hatt en helt normal skoledag. Katarina ble med meg hjem etter skolen. Tar buss fram og tilbake på skolen, og på tur inn i bussen i dag tråkket jeg i tyggis. Typisk meg! Følte at jeg satt fast. Ble en liten tyggis sti etter meg inn på bussen, og en venninne sa at det luktet tyggis etter meg. :P Ellers har jeg vært å trent, som vanlig og egentlig bare hatt en helt vanlig hverdag! :)Ses!

Dato.20.08.2013 klokken.20:23 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 3

Monday!


Hei!
Har nettopp vært i dusjen etter en helt ok treningsøkt. Har skjedd det samme i dag som alle andre mandager fremover kommer til å være, bortsett fra det at skoledagen byde på mye latter. Læreren min hadde med seg sønnen på jobb i dag som er 3-4 år eller no. Utrolig skjønn unge som ikke klarte å sitte i ro de siste timene. Han for rund i klasserommet og fant på masse som fikk hele klassen til å le. Den ene timen virket utrolig lang, og ikke minst kjedelig, men det er vel ikke så rart når man prater om politikk. Da jeg kom hjem gjorde jeg lekser og sjekket mailen der gavekortet som jeg vant hadde kommet så nå er min personlige almanakk bestilt. Tror den blir veldig bra, gleder meg til den kommer! :)
Nå skal jeg egentlig bare slappe av og ladde opp batteriene til en ny skoledag i morgen.

Her er kveldens Chile antrekk!

Ses!

Dato.19.08.2013 klokken.19:03 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 3

Vant personlig almenrakk!


Hei! Sto opp oss Katarina i morges! Nå regner det som fy ute, det er helt sykt ute. herregud! Det er som om noen har settet på dusjen ute. herregud, det er sykt! Ble hentet oss katarina i 4-tiden, og siden da har jeg sittet på ebay. Fikk melding av Emilie der hun skrev at jeg hadde vunnet konkurransen til Erica kvam (l0ve.blogg.no) så måtte jo seilfølgelig sjekke det. Der sto hotmail adressen min, som betyr at jeg vant. Har aldri vunnet noe før, så var utrolig gøy! :DSes!

Dato.18.08.2013 klokken.19:11 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 1

Heia!


Hei! Er oss beste jenta Katarina nå! Skal sove over her i natt. Vi har tatt masse bilder, ledd mye + at vi har lagd hjemmelaget is kakao :) Bilder vi tok kommer senere. Tror også det kommer ny header!
Kos dere i kveld!!

Dato.17.08.2013 klokken.19:42 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Video på vei!


Hei! Venter på at neglelakken skal tørke. Er faktisk litt rart å skrive med en hånd. Uansett, i morgen begynner skolen så jeg har lagd en video til dere som jeg forhåpentlig vis får lastet opp og postet i kveld. Skal prøve så godt jeg kan! Videoen er ganske enkel egentlig. Viser dere litt ting som er kjøpt inn til skolestart, og hva som blir med i skoleveska. Hvor ting er i fra osv. Skal få redigert videoen snart så krysser fingrene for at jeg får den ut før midnatt :) ses!
Dato.14.08.2013 klokken.18:58 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 1

''buterfly's get tired''


Hellu! Er svett å føler meg fæl rett og slett, men det er jo egentlig også meningen etter en joggetur. Har fått for meg at det er utrolig gøy å jogge. Helt ærlig tror jeg det bare er for å få motivasjon til å jogge. Det er en ganske herlig følelse når beina bare kan kjøre på og man ikke føler seg sliten. Elise kom i morges, lenge siden jeg har hatt så mye kontakt med hun,så det var koselig! Når hun dro satt jeg meg godt til rette i sofaen og så på et par episoder av ''greas anotemy '' eller hvordan det skrives.

Hva har du gjort i dag?? ses!

Dato.08.08.2013 klokken.17:53 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 2

Summer!


Hei! Her er det 26,5 grader, og sola skinner til 1000. Er sykt herlig med sommer. åhh! skulle ønske det var ''summer forewer''! Ble lignende en stund i senga i morges. Var svimmel og kvalm, men det gikk heldigvis over etter hvert. Har gjort unna dagens treningsøkt og litt ryddig her og der. :D Har fått tilbake motivasjonen når det gjelder trening. Trengte bare noen dages pause og en ny trenings rutine. Forresten, håret mitt er ikke fett på bildene, var i dusjen for 2 timer siden, så håret er litt fuktig enda!

Hva skal du i kveld?

Dato.07.08.2013 klokken.16:55 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Uventet, men jeg lever :P


Hei! Sto opp i dag og tenkte at i dag skulle jeg bruke dagen. Ble med mamma og Jonny til Lillestrøm eller no for å kjøpe noe nytt til oppvaskmaskinen. På turen hjem ble jeg skikkelig kvalm og uvel. Så si med en gang vi kom hjem gikk jeg inn på badet og spydde. uff! Tenkte egentlig at jeg skulle jogge i kveld, men tror jeg skal ta det med ro. Tenkte jeg skulle lage et innlegg der jeg anbefaler noen filmer. Hva tenker dere om det?
Dato.06.08.2013 klokken.17:15 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Monday!


Hei! Sitter som en slaps i sofaen. Er egentlig ganske sliten, så i dag skal jeg bare slappe av og kose meg. Var på veilednings time klokka 1 i dag. Fikk nye trenings øvelser, så har fått mer motivasjon nå! I kveld blir det kebab og film, kos! Herlig med noen slappe dagen av og til! Var ute i går å tok noen flere bilder. Skulle egentlig ut mye før, men i det vi hadde kommet oss så langt at vi skulle gå ut begynte det å pøs regne. Så vi tok litt bilder inne også!

 

-hav skal du i dag??

ses

Dato.05.08.2013 klokken.16:49 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 1

Barndoms venner


Hellu!

Tirsdagen som var fikk vi besøk av noen venner fra Bodø som skal være her til tirsdag. Ble skjent med de når jeg var 3-4år og har hatt kontakt med de siden. I går fant vi ut at vi skulle ta bilder av hverandre+ vennebilder.
Dato.04.08.2013 klokken.14:37 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Lofoten


Hei! Er en stund siden sist nå, men mye har skjedd! Har besøk av noen venner fra Bodø denne uka. Onsdag forrige uke kom jeg hjem fra en utrolig fin uke i nydelige Lofoten. Jeg dro med Mamma, Jonny og søte Sara. Vi tok flyet på onsdags morgen. Ble litt stress etter som vi ikke rakk toget. haha! Så vi ente opp med å parkere bilen på Gardermoen. Turen gikk først til Bodø der vi besøkte bestemor og bestefar. Vi var der i noen timer før turen gikk videre til Lofoten. Vi sov oss tante Wenche den natta. 

Torsdags morgen pakket vi sammen og takket før oss før vi dro ned til byen. Vi satte oss ned på en cafe og koste oss. Vi dro også opp på kirkegården og såt noen blomster ved graven til min døde bror. Senere den dagen gikk turen til Brettesnes der tante Bodil og mannen hennes Geir bor. De hadde fyrt opp stampen og ordnet med mat. Elsker å være på besøk oss tante Bodil. Det er så utrolig fint der! Den kvelden var utrolig gøy.

 Fredagen sto vi opp, spiste frokost og ordnet oss for fjelltur. Turen gikk til en hytte som jeg ikke husker navnet på! Det var egentlig en ganske fin fjelltur. På kvelden var det samling med ungdomshuset det de arrangerte quiz. Laget jeg var med på kom på 7.plass. 

 Lørdagen våknet jeg til pøsregn, men det hindret ikke meg i å være med på fiskekonkurransen. Jeg kledde på meg regntøy, tok med meg Sara og gikk til fiske konkurransen. Fikk ikke en eneste fisk-.- Så på diplomet jeg fikk for å være med står det ''en lånt fisk''. Senere på dagen var det grilling og fotball cup.  

Søndagen var det bare avslapning. Mandagen dro vi med ferga tilbake til Svolvær. Turen gikk videre til plassen der mamma vokste opp. Der gikk vi på fjelltur. Vi grilla når vi var ferdig med å gå over fjellet. 

Tirsdagen gikk turen tilbake til Bodø. Vi var i Bodø i 11-tiden på kvelden. Onsdagen tursla vi egentlig bare litt rund om kring og ventet på at flyet skulle gå hjem. 

Vi var også på Magic Ise.

ses
Dato.03.08.2013 klokken.16:55 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Jorbær, rips og vaniljesaus!!


Heihei! I kveld går turen hjem til mamma. Pappa har dratt på jobb og skal være borte i to uker. Så nå sitter jeg nesten helt alene i huset og egentlig bare venter på at broren min skal hente meg, og kjøre meg til fly plassen. Har vært ute og jogget knappe 2.km, og skal nå kose meg med jordbær, rips og vaniljesaus. nam! Fikk vite etter jeg hadde skrevet det over her at broren min henter meg i fire tiden, så skal vi kjøre til storesøstera mi for å se på kattungene som det er bilder av lengre ned på bloggen. Yey! Kattunger er jo bare så sykt søte! haha!!
Vi prates senere! :)

Dato.15.07.2013 klokken.12:38 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Freeday!


Hei!
Har vært i byen i dag og shopa litt. Kjøpte en gave og en ny hårbørste. Har tenkt å vise innkjøpene herifra i en egen video der jeg tenkte jeg skulle svare på noen spørsmål også. Høres det bra ut? Skal fikse sammen noen videoer som kommer i løpet av noen få dager! Nå står maten klar på bordet så vi prates!

Dato.12.07.2013 klokken.17:35 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

se og hør
Hei!! Har brukt dagen på stranda, bada og kost meg. Se og hør var der og lagde show. Det var reke-rense konkurranse, sang konkurranse og flaskekasting. De kastet ut flasker, og inni flaksa var det forskjellige lapper med hva man kan vinne. Man kunne vinne et gavekort på 5000kr men det fikk jeg ikke, fikk ikke tak i en flaske engang,så da kommer man jo langt :P Han manen som sto å pratet på senen spurte om det var noen 14.åringer til stede, og da rakk jeg jo selvfølgelig opp hånda. Ble spurt om jeg hadde noen gode ideer til hva alle sammen kunne gjøre for å vise at hamresand strand var den gladeste plassen. haha. Hadde ikke noen brae ideer om hva vi kunne gjøre så det var en anen som foreslå at vi skulle leke hjemsel. Så jeg måtte komme opp på senen og telle til 20. haha! Det var litt gøy da, fikk en rosa lapp topp lomme/ veske som jeg kan ha pc-en min i. Den er utrolig fin!

Hva skal dere gjøre?

Dato.11.07.2013 klokken.18:38 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 1

En onsdags ettermiddag!


Heisann! Er hjemme alene akkurat nå. Pappa kjører folka i dyreparken, så venter vel egentlig bare på at han skal kommer. Noen som sikkert lurer på hvorfor jeg ikke dro med folka i dyreparken, men det er rett å slett fordi jeg alt har vært der og det holder egentlig med bare en gang hver gang jeg er her. I dag skal jeg egentlig bare slappe av å nytte at det er litt stile, for meg som ikke er vant til å ha en 4-5 åring med så mye energi i huset kan det fort bli slitsomt. Skal også en tur ut på slørlandsenteret for å kjøpe litt gaver osv.Har noen spørsmål jeg skulle ha svart på, men føler det er litt for lite til å lage et egent innlegg om det så tenkte å vente litt med de! Er det noe dere lurer på er det bare å spørre! :-)

Kos dere i dag!! 

Dato.10.07.2013 klokken.12:45 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Stranda & Dyreparken


Hei! Kom hjem fra stranda for en stund tilbake. Dro dit i 12-tiden og slappet egentlig bare av og solte meg. Koste meg med burn, smoothie, kjeks, Wasa smørferdige knekkebrød og en toppblad. Rett å slett bare kost meg i dag!

Ble ikke noe blogging i går ettersom jeg var i dyreparken så si hele dagen, og når jeg kom hjem var jeg ganske dårlig. Var varm i panna og rett å slett dårlig, så blogglysten var ikke helt på topp.Var i dyreparken med besøket vi har her oss pappa. Var veldig koselig! Har filmet litt så tenker at de videoklippene kommer i videoen ''Kristiansand''.
Syntes om bildene? 

ha en fin kveld!!

Dato.09.07.2013 klokken.20:34 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Beach


Hei! Er blitt veldig flink til å blogge sent om kvelden i det siste, men bloggen er noe av det siste jeg tenker på når sola skinner ute. Hadde en utrolig koserlig kveld i går, med griling og tegning. Utrolig koserlig! Ble vekt i 11.tiden for å rekke å gjøre meg klar for stranda. Sola har skint i hele dag og alt har egentlig bare vært super herlig. Har fått mye skille på ryggen etter i dag og kan vel ikke ungå å si at noe av det er rødt. Er så utrolig flink til å bli solbrent. haha!

 

 


Var faktisk så smart at jeg matet en av svanene. Tenkte jo ikke på at den skulle komme opp på land å begynne å spankulere rundt på stranda. Gud, det var egentlig ganske skummelt.

Flere enn meg som har kost seg på stranda i dag??

 

Dato.07.07.2013 klokken.20:34 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Sommerlove!!


Heisann! Sitter nå å koser meg i sola og venter på at sommerkotelettene som ligger på grillen skal bli ferdig. Åhh! Elsker rett å slet alt med sommeren! I morgen blir det stranda og rett å slett bare kos! Brunnfargen begynner å komme nå, men er litt rød så ser ut som en tomat i ansiktet. haha!!!!
Nå skal jeg kose meg i sola og bare nytte livet. Gjør det samme da!!

Dato.06.07.2013 klokken.20:44 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Its summertime!


Heihei! Livet er så sykt herlig! Det er sommer, og det er sol! åhh! Sitter nå ute på tarasen og brenner huden min, som forhåpentligvis klarer å bli brunere. Må innrømme at der er litt små flaut å gå rund å være bleikere enn andre. haha! Burde jo vel egentlig ha hatt litt mer farge ettersom jeg faktisk har bod på Gran Canaria i nesten et halvt år. Har vel egentlig ikke noen spesielle planer utover. Blir grilling av sommerkoteletter i kveld. nam!
Dato.06.07.2013 klokken.14:41 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 2

Hej!!


Trodde klokka var sånn rund 2, men den er faktisk 4 når jeg skriver dette, + at det sikkert tar en halv time før jeg får postet det. Tiden går så utrolig fort. og jeg rekker så vit å si god morgen før jeg skal si god natt. Utrolig frustrerende men kanskje litt bra også.  Har egentlig bare hatt en helt daff dag. Har vært å kjøpt meg læret som jeg driver å maler på. (vil dere se?). Om en time ca. får vi besøk, som skal være her en uke. (vis jeg ikke tar helt feil) haha! Har et par små ting jeg skal fikse nå. Kommer kanskje et innkjøps innlegg etterpå!
Kos dere videre utover dagen!! 

Dato.05.07.2013 klokken.16:16 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

null motivasjon


Heiann! 

Har vært en veldig dårlig blogger de to siste dagene uten at jeg egentlig ikke vet hvorfor. Har null motivasjon ettersom jeg ikke klarer å få til noen fine bilder. haha! Sikkert den dårligste unnskyldningen dere har hørt, eller hva? ahha! 

Har vært en helt normal dag, eller nesten. Pappa har kjøpt seg nettbrett så har lært han litt med den++ at jeg har vært oss broren min å lagd troll. Egentlig litt morsomt! Skal vise dere resultatet senere. :-)Til dere som vil at jeg skal blogge lit mer hadde det vært fint med noen forslag. 

Hva har dere gjort i dag?

Dato.04.07.2013 klokken.20:00 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Sweetest!


Heisann!

Litt sen oppdatering, men men. Kom hjem fra storesøsteren min for litt over en time siden. Har vært å sett på kattungene som løper og hopper over alt i hjemmet hennes. Hun er nemlig så snill at hun passer på kattungene og mora for dyrebeskyttelsen, så vis det er noen som vil ha en av de og bor i nærheten av Kristiansand så er det bare og ta kontakt. Det koster 500kr for hver kattunge (den er skipet og masse annet). 
hereland så utrolig nydelige, eller hva? Kattunger er bare noe av det nydeligste som fines! 

Dato.03.07.2013 klokken.20:28 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

I did it!


Der var tre uker med trening hver dag unnagjort, og i morgen begynner jeg på uke fire! Blir egentlig ganske imponert over meg selv når jeg tenker på det. Trodde aldri i livet at jeg skulle ha det motet. Godt føles det! Har begynt å kjenne det på kroppen at ting ikke er så slitsomt og at kondisen er mye bedre nå en det den var før. Den følelsen man sitter med inni seg etter jeg har trent er vel kanskje det jeg liker best med trening, og det er vel ikke bare meg? Eller? Siden sist har sola kommet og det er sånn passe med vin ute. En herlig sommerdag med litt regnbyger innimellom.

Ses!

Dato.02.07.2013 klokken.15:58 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

gårsdagens fangst!
God morgen! Sto opp for litt over en time siden med den troen at det var sol ute. Jeg gikk inn på badet, ordnet meg osv. Klede på meg shorts og en lett topp. Gikk ned for å spise frokost og så sola. Den herlige følelsen. Jeg gikk ut og trodde at når jeg åpnet døren skulle jeg komme ut i den varme sola, men neida! Det blåser noe sykt ute som gjør at det blir iskaldt. Forsvinn stygge vind! Det er vel dette man kaller en god Norsk sommer, eller? Anyway.


I går var jeg jo som sagt ute og fisket med pappa, eller han fisket og jeg så på. Vi dro ned til en båthavn etter å ha vært en plass der det var helt umulig å få kastet de krokene eller hva man sier ut i vannet. Tror pappa kastet uti 4.ganger før han fikk napp, og da var det hele 5.fisker på samme kastet. Haha! Utrolig gøy! Etter en liten stund fikk han en til også fant vi ut at 6. fisker var nok, så vi tok de med hjem og stekte de.Har du vært å fisket?

Dato.02.07.2013 klokken.12:44 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Monday!


Hellu! Har nettopp spist middag og er snart klar for å dra og fiske. Kanskje vi får en makrell på kroken. Ja! Var ute og jogget istad lengre enn jeg har jogget noen gang så det var litt gøy. Var sykt sliten når jeg skulle opp den siste baken at jeg holdt på å gi meg,men gjorde heldigvis ikke det. Det er jeg sykt glad for nå. Har utrolig nok trent 20.dager på rad i dag. ELSKER deg følelsen man får når man har klart noe bra og får noe igjen for det. Sommerkroppen 2014. :)Hva skal du i kveld?

SES!! 

Dato.01.07.2013 klokken.16:52 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Leo's lekeland


Heihei!
Får meg ikke på innternett på pc-en i dag heller så da må jeg bruke telefonen.
Har egentlig vært en litt morsom dag. Har vært på lekeland med to av tantebarna mine pluss en som jeg på en måte er tante til. Var veldig koserlig. Har hatt en dag med masse klatring osv. Kan vel si at jeg har vært som et litte barn nesten. Lov å være lutt barslig da! Haregentlig masse bilder fra dagen men får heler lage et bildedryss eller noe.

Et par bilder.
Hva har du gjort i dag?
Ses!!

Dato.30.06.2013 klokken.19:39 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

I Kristiansand


Hei!
Sitter nå stapp mett i sofaen etter å ha spist taco til middag. Som overskriften sier er jeg i Kristiansand nå. Sto opp ganske tidlig i dag for å ordne meg før vi tokk en biltur ned hit. Skal være her i 2.uker så da blir det blogging fra Kristiansand.

Fikk ikke innternett på pc-en så da blir det bilder fra mobilen!

Dato.29.06.2013 klokken.20:22 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

''Rampungen''.
HeiHei, og god ettermidag. Skulle egentlig lage dette innlegget for en time siden, men det fungerer jo veldig dårlig når man har en leken hund som spretter over alt å skal leke. Sara er så utrolig skjønn. Om noen lurer så er hun av rasen Cavalier king charles spaniel. Hun ble med meg opp i sta og skulle opp i senga, noe som egentlig bare er koselig. Så begynnte hun å skulle leke med alt mulig rart, så jeg fant noen bamser til henne, og trodde jeg skulle få fred, men neida! haha! Den lille rampungen.

Dagen er gått som normalt. Har fått filmet litt og skal se om jeg setter sammen noe av det i kveld. Var en tur på treningsenteret i stad og fikk brukt litt energi der. Tenkte jeg skulle se en film i kveld en eller anen gang. Noen forslag?

ses!

Dato.25.06.2013 klokken.17:07 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 1

Kreeepy!!


God morgen kjære lesere! 

Sto opp til sol i dag, og gjett hva. Den er borte nå. Ååå. Vil ha sol når det er sommer. De to tingene hører sammen. Det blir liksom ingen ordentlig sommer uten sol. Sto opp i dag og var egentlig ganske sliten. Vet ikke helt hvorfor men tror det kan ha noe med drømmen jeg hadde i natt. Drømt at jeg fikk se et lik av et familiemedlem. Herregud det var sykt ekkelt. I går drømte jeg om nesten det samme, bare det at det familiemedlemmet sto ved døra og stirret på mamma. Kreeepy! 

 

I dag har jeg ingen spesielle planer. Skal en tur på ekspert og få fikset eller kjøpe ny fjernkontroll til kameraet. Tenkte jeg skulle begynne med noen av de videoene som dere så i forrige innlegg som kommer i løpet av sommerferien. Da tenker jeg at alle skal være lagt ut. De bildene over har vel egentlig ingen ting med innlegget å gjøre.  Ihvertfall ikke så mye, men kjedet meg litt vel mye i morges så lagde meg en sminkekollasj. 

 

Hva skal du i dag?

Drømt noe kreeepy? 

Dato.25.06.2013 klokken.12:34 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Videoer som dere kan vente dere.


-Fem favoritter i sminkemappa. 

-Romvideo.

-Bloggeren Rebecca.-Øye sminke.

-Lofoten.

-Kristiansand. 

-Sommeren.

-Tag'' den perfekte sommeren''.


(redigerte bildet i sta)

-Favoritt klær. 

-Tag ''hvem er jeg''.

 

Høres det bra ut? 

Flere videoer dere har lyst på?

Dato.24.06.2013 klokken.22:17 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Dagens antrekk 24.06.13
HeiHei! Dette er da dagens antrekk. Fant ut etter jeg hadde tatt bildene at jeg ikke vet hvor de forskjellige klærne er fra. Jaja! Strikker er fra bikbok. :)

Dato.24.06.2013 klokken.19:21 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

vg-lista 2013.


HeiHei!
Litt sen blogging i dag, men først nå jeg har hatt tid! Kom hjem fra Katarina. Var veldig koselig på vg-lista i går. Utrolig trist at været var såpass dårlig, så fikk ikke tatt noen bilder. Vi fikk utdelt regnfrakk. haha! Den var god å ha ellers så hadde jeg vært gjennomvåt. Jeg dro med Katarina inn til Oslo i 5.tiden. Når vi kom dit dro vi til akerbryge og kjøpte oss mat. Vi møtte noen andre venner som vi dro med til rådhusplassen. Det var stapp fult over alt. Vi sto rett ved siden av senen, men det var en vegg i veien sånn at vi ikke så selve senen men vi så på en skjerm.

Katarina sov over her. Når vi sto opp ordnet vi oss og dro til henne. Hjalp de med å flytte. Hun skal ikke flytte så alt for langt avgårde. Kjempe fint det huset de skal flytte i. Brukte sykt lang tid på det innlegget her! haha! Men vi prates da.


//pilder p3. //kosasjer lagd selv!

 

Dato.22.06.2013 klokken.21:08 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Stikker nå!


 

Hellu!

Dette innlegget blir veldig kjapt. Skal egentlig komme meg ned til busstoppet med satser på at jeg rekker å lage et litt bra innlegg ihvertfall. Er ferdig med å ordne meg og er så sykt klar for å dra til Oslo! Tar med meg kameraet og skal prøve å love dere at det kommer en video i tillegg til bilder. Skal svare på spørsmålene som har kommet inn denne uken på søndag tenkte jeg. Så kan jeg på en måte gjennomrette ''ukas spørsmål''. Er det noen du lurer på er det bare å spørre. Ok! Det innlegget her ble ikke så veldig bra akkurat. hehe! Er nesten på tur ut døren nå. Vi snakkes i morgen! Da kommer det bilder som skal bli tatt i kveld. Kos dere i dag. Flere som skal på Vg-lista??

 

 

Dato.21.06.2013 klokken.16:03 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 1

Morning!


Good Morning!

Hva skjer i dag da? Jeg har planene klare for hele dagen! Skal på treningsenteret om en times tid! I fire tiden drar jeg til tog stasjonen der turen går videre til Oslo. Skal til Vg-lista topp 20. Wiii! Ååå! Er så sykt happy for at jeg fikk dra! Kommer til å bli så utrolig bra. Kan ikke vente!!Hva skal du i dag?? 

ses!!

Dato.21.06.2013 klokken.11:55 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Satser 2014!!


HeiHei! 

Sitter nede i stua nå og spiser moreller. åå! Kos, fin start på sommerferien. Sola skinner og sommerfølelsen er der for fult. Siden sist har jeg spist middag, jogget meg en tur (ca.3km om jeg ikke er helt på jordet) og jobbet med ''Treningsvegen'' som jeg liker å kalle den. Kan vise dere senere en gang. 

Har nemlig bestemt meg for at denne sommeren skal jeg være den sporty jenta på stranda, og ikke den tynne som ligger så pent å soler seg... I år er kroppsfokuset litt borte på en måte. Denne sommeren skal jeg bare ha det gøy med trening og kose meg til 1000! Sommeren kom litt for fort i år, når det gjelder kropp og sånne ting. Sommerkroppen 2013 er for mye. Kropppresset i år er mye større en det noen gang har vært! I år skal jeg ikke tenke så mye på kroppen. Skal trene så ofte jeg klarer JA! Men jeg skal like vel ikke la hele sommeren min gå til dette. Det blir for drøyt! Jeg jobber med kroppen som dere sikkert har fått med dere, men det får ta den tiden det tar. Om så jeg ikke har den kroppen, de musklene osv jeg vil ha før i 2016 så får det bare være. 

Det er mange som glemmer å leve i mens de trener. Kos deg i sommer! Spis masse is og kos deg til 1000. Vis du er sånn som meg og vil ha en finere kropp. La kroppen din få den tiden den trenger! Alt kommer for en dag! Det er i motbake det går oppover, husk det!


Hva skal du i sommer?

Syntes du og sommerkroppen 2013??? 

Dato.20.06.2013 klokken.21:00 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 1

Endelig.. I am free!!


Åååå! Hei sann!
Endelig er dagen kommet. Den beste tiden på året. Den tiden ALLE venter på! Den tiden på året det ikke er noe skole. Trenger ikke stå opp tidlig. Trenger ikke tenke på at leksene skal bli ferdig. Trenger ikke tenke på sure lærere og ræva prøver. Alt som skal inn i hodet, som man egentlig ikke trenger. Den tiden på året vi kan blåse i skole i hele 2.måneder! Hvor herlig er ikke det? Det er sommerferie folkens!!

Dro en rimelig sjapp tur på skolen i dag for å hente karakterkortet. Ble veldig fornøyd. Fikk ca. 4,4 i snitt. Vi hadde noen aktiviteter bare får å få timene til å gå.
Nå skal jeg hjelpe mamma med å ordne huset.
Vi blogges sikkert senere i dag!!
Har du fått sommerferie enda?? :)

Dato.20.06.2013 klokken.12:32 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 3

Rundt, rundt. JA!


ZzzZzz!
Hei! Er så sykt sliten, holder seriøst på å sovne av nå. Som dere alt vet har jeg syklet rund Hurdalsjøen.
Er så sliten å trøtt nå at jeg ikke vet helt hva jeg skal blogge om. haha.. jaja! Kommer vel et innlegg til senere i dag.


ses!

Dato.19.06.2013 klokken.16:37 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Sommerplaner.


Hei!

På spørsmålsrunden var det noen som lurte på hva jeg skal gjøre i sommerferien, så sa jeg at jeg skal lage et eget innlegg om det. So here we go!

Sommerferien starter allerede på fredag, og jeg som sikkert alle andre klarer så vidt å vente!Hei!

På spørsmålsrunden var det noen som lurte på hva jeg skal gjøre i sommerferien, så sa jeg at jeg skal lage et eget innlegg om det. So here we go!

Sommerferien starter allerede på fredag, og jeg som sikkert alle andre klarer så vidt å vente!

 

Første dagen i sommerferien skal jeg til Oslo med Katarina for å se på vg-lista. Gleder meg noe sykt. Det kommer til å bli så gøy!
Om noen få uker ca. skal jeg til Kristiansand for å besøke pappa. Er litt usikker på hva planene er der, men skal være der i ca. 2 uker. 

 

Skal til Lofoten på en liten øy som kalles for Brettesnes.

 

Får besøk av noen venner fra Bodø.

 

Det er de planene som er bestemt til nå. .

Hva skal du i sommer?|

Dato.18.06.2013 klokken.16:32 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 1

sliten blogger...


HeiHei!

En dødssliten jente som ligger rett ut på sofaen ute! Egentlig ganske fint å bare ligge her i varmen, satser på å bli brunere. Er så sykt sliten! Kom hjem fra en LANG sykkeltur med skolen. For å være mer presis har jeg syklet 4mil og gått rett opp 1,8km og 1,8km rett ned. Sykel turen gikk til en plass som kalles for missberget. Missberget er det vi her i Eidsvoll kaller for et ''fjell''. Trodde seriøst at vi aldri skulle komme fram. Ble så utrolig glad når jeg kom fram etter å ha syklet opp en tusentalls av baker. åå.. dere aner ikke. Fant ganske fort ut at jeg skulle helt opp på toppen. Ble ca. 10min pause før jeg gikk helt opp på toppen. 

På toppen av missberget har de et 16.meter langt tårn eller hva jeg skal kalle det. Gikk jo selvfølgelig opp der, men skalv noe sykt når jeg kom opp. Sykt skummelt! haha.. 

 Hva har du gjort i dag?? 

skrives..! 

Dato.18.06.2013 klokken.15:38 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Lang lang tur!


Hei søte folk!

Kom hjem fra Katarina for en liten stund tilbake, i mellomtiden har jeg spist hjemmelaget kebab som mamma har lagt. Sykt god! Denne skoleuka kommer til å bli  ganske slitsom om jeg skal si det mildt. Hadde idrettsdag i dag. Noe jeg helt ærlig kan si at var ganske greit. Startet dagen med full stress på morgningen. Sto opp 10min før skolen startet. haha. Når jeg kom på skolen var det tre aktiviteter som jeg måtte igjennom før dagen var slutt: jogging, badminton og boccia. 

I morgen går turen til missberget. Skal sykle dit noe som minimum er 2mil unna, der vi skal møte opp++ at det er 8km til der jeg skal møte opp. På onsdagen skal vi sykle rund en stor sjø. Dere får vite mer etterhvert. 

 

Ønsk meg lykke til da folkens! 

Dato.17.06.2013 klokken.21:03 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

I am back!


Hellu!

Har hatt en lang pause nå som har vært helt nødvendig! Har fått masse inspirasjon til å begynne å blogge igjen. Har masse ting på lur! Garanterer dere minst tre videoer som kommer i løpet av de to neste ukene! Skal ikke lage et langt innlegg om hva jeg har gjort i det siste, men tenkte jeg skulle ha et lite bildedryss i det innlegget her med litt bilder!


  En radom ku jeg møtte på 

sara

flere randome kuer
 Bilder med bestejenta sommeravsluttning for Hanna 


 Sverige tur med beste jenta  Kust Nilsen konsert i lillestøm Gårsdagens antrekkSyntes om bildene?? 

Dato.16.06.2013 klokken.15:08 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Spørsmåls ruden er på vei


Heisann!
Vet jeg er verdens dårligste blogger for tiden. Skulle egentlig bare stikke innom for å si at jeg driver og redigerer spørsmåls runden nå.

Dato.01.06.2013 klokken.10:15 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Tirsdag


Hei! Kreativ overskrift, i know. I dag var set tilbake til skolebenken med tunge vesker og slit. Dagen gikk rimelig greit. I siste time i dag måtte jeg synge med noen andre til læreren. Det var så klient! Vi sang let it be, og nå har jeg sangen på hjernen.

Er så drita lei skole og alt som har med det og gjøre. Glerder meg noe SYKT til sommerferien. Regner med jeg ikke er den eneste? :)

Stikker snart og trener. Kanskje jeg får svart på spørsmåls runden i keld en gang. Vet ikke helt men regner med å ha den ute i morgen eller på torsdag!
Ses!

Dato.28.05.2013 klokken.15:50 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Bodø = savn!


Husk spørsmålsrunden! Dere kan stile spørsmål Her! Her! eller Her! :)

__________________________________________________________________________________________________________________

Heia!

Sto opp for ikke så alt for lenge siden. Det er så herlig og ha en ekstra fridag (eller to). Dro jo som sagt til Bodø på fredags morgen så da ble det ikke noe skole på meg da. Ikke det at det gjør noe. Er så sykt lei av skole nå og vil bare ha sommer og sol. Sommerferie! Den beste ferien i året. Dere skal få vite litt senere om hva jeg skal! Tenkte og lage et langt bra innlegg om det! 

I går var jeg på besøk oss noen ''gamle venner'' ikke misforstå meg nå. Har vært venn med de siden jeg var 3-4.år vis jeg ikke tar helt feil. Så har vært venn med de i 10år nå! De er så søte begge to! Skulle ønske jeg kunne hat mer kontakt med og ikke la det gå et års mellomrom mellom hver gang jeg ser de. Det positve er at vi alltid har det fint sammen og er ikke sjenerte. 

 

Det er ikke noe veldig spesielt som skjer i dag, unntatt at jeg skal hjem til Dal! I tillegg til det skal mamma og jeg ned på senteret en tur og se der. 

Tusen takk for alle fine spørsmål på forrige innlegg. Det varmer! :) 

Ha en fin dag da folkens. 

Dato.27.05.2013 klokken.11:44 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Spørsmålsrunde


Hellu!

Kjører spørsmålsrunde nå! Kommer til å la den gå til om tirsdagen tenker jeg! Så bare å stille det dere vil, enten anonymt eller ikke.

Dato.26.05.2013 klokken.17:49 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 16

Lørdagen i bilder.


Hei! Var i konfirmasjon i går til søskenbarnet mitt. Tenkte egentlig bare å vise dagen i bilder.

Hva syntes du om bildene?? 

Dato.26.05.2013 klokken.14:21 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 2

Tentamen slit!


Hei! Er så syk sliten etter denne dagen! Egentlig etter gårsdagen også. Er så drita lei alt som kalles for matte. Hadde matte tentamen som de som leste bloggen min i går alt vet. Magefølelsen min sier jeg får 2+ eller 3-. Kommer til å bli sykt glad vis jeg får en 4-er. Syntes det var så vanskelig! Satt der og vurderte lenge om jeg skulle hoppe over oppgavene, men ente opp til slutt og bare hoppe over en av oppgavene. Nå skal jeg bare slappe av. Kanskje jeg tar meg en tur opp til Leto etterpå og trener.

ses

Dato.22.05.2013 klokken.16:39 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Matte -.-


Hei!

I går kveld ble jeg så glad. Fant ut at jeg skulle til fysioterapeut i dag klokka kvart på 9. Det betydde at jeg kunne sove i tre kvarter lengre. Lykke! Det gikk ganske fint oss fysioterapeuten, hun fant ut at det var for stramme muskler som var årsaken til smertene. Så fikk noen øvelser jeg skulle gjøre. Endelig føler jeg at det skjer noe.

Så si hele skoledagen handlet om matte. Er så drita lei matte nå at jeg har lyst å spy. Vi hadde forberedelse dag siden vi har matte tentamen i morgen. Noe jeg med glede kunne vært uten! Er ikke så mye jeg får gjort med det.

 

Har du noen tentamener i vente? 

Dato.21.05.2013 klokken.19:00 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Sminkevideo!


Hellu!

Fikk lastet opp sminkevideo til dere i sta. Det ser ut på videoen som om at jeg bruker noe sykt mye pudder, men det er bare kameraet. Skjønte ikke helt hvorfor men. Det ble bare sånn.. Håper dere liker videoen.

Dato.20.05.2013 klokken.14:38 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Nå skinner sola gjennom glasset...


Hellu!

Det er sol i dag også! Det er så herlig og stå opp om morgen og se sola. Gjør dagene så mye bedre. Har egentlig bare daffet i så si hele dag. Startet dagen med å hjelpe mamma med å plante noen busker eller no. Husker ikke hva det heter. Det er vel egentlig det jeg har gjort i dag vis dere ser bort i fra det vanlige.

 Spilte inn en sminkevideo til dere i sta! Skal se om jeg får til å redigere en litt senere, så kanskje den kommer i løpet av kvelden eller morgendagen.

Dato.19.05.2013 klokken.16:17 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

A new start!


Hei!

Har hatt en pause fra blogging en stund nå og begynner å savner det! Så tenkte å begynne på den igjen! Skal ikke lage et langt innlegg nå om hva jeg har gjort i det siste, men vis det er noen som vil se hvordan min 17.mai har vært så kan jeg sikkert gjøre det. 

Dagen min så langt har vært en av de bedre på lenge! Sto opp i dag av en litt livredd Victoria som ropte på meg. Av en eller anen grunn hade det kommet to veps og en homle inn i stabburet i løpet av natten. Hvordan de kom seg inn aner jeg ikke. Døra og vinduet var igjen. Alt gikk bra til slutt selv om det var skummelt. En liten stund etter at Victoria hadde dratt hjem bakte jeg og Nora gulrotkake som ble en smile mislykket.  Et tips til dere som skal bake gulrotkake. Bak den fra bunden av! Det er ikke vanskelig og det sparer mye tid! 

Akkurat nå ligger jeg bare ute og soler meg. Prøver og bli brun, men de stygge skyene går over sola. haha! Tenkt det er endelig blitt sommer! Åhhh Herlig! Det er over 28 VARME grader ute. Åhh! Love summer! Alt er så mye bedre! Varme og sol. Jeg får så mye mer lyst til å gjøre noe!! :)

 Hva syntes du om at jeg skal begynne å blogge igjen?

Er du glad for at sommeren har kommet? 

Nå som jeg har skrevet det lange innlegget her begynner det å regne! WTF????

Dato.18.05.2013 klokken.17:44 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

yehhh..


Hei!

De siste dagene har jeg egentlig glemt at jeg har blogg. Sorry! I går var jeg på Jessheim med to søte, Katharina og Victoria. Klarte jo selvfølgelig og våkne 10min før bussen gikk.Så ente opp med å kaste hårbørsten og sminken, lage meg noe mat og slenge på meg solbriller så ente opp med å fikse meg på do. haha! Skal alltid ha på alarm selv om jeg ikke skal møte opp før halv 1.
Dato.28.04.2013 klokken.14:43 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Caspers awsome innlegg


Rebecca spiser ost for øyeblikket så jeg blogger for henne.
Jeg sitter på skolen og spiser brødskiver med brunost og fårepølse og snakker meningsløst med torarin

Dato.25.04.2013 klokken.11:53 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 1

Ser på film


Hei! Sitter nå i timen med Katharina. Vi ser på film, helt greit det.... Men filmen er på samisk så skjønner helt ærlig ikke en dritt.
Klokka 12. Blir det fotografering til blåboka. Mer om det kommer senere

Dato.23.04.2013 klokken.09:04 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Spørsmålsrunde!
Hei dere. Setter i gang en spørsmålsrunde. Spør og hva dere vil!

Dato.22.04.2013 klokken.18:55 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 1

Titei søndag


Hellu! 

(fant ikkepå  noen bedre overskrift) Ligger nå som en slappfisk rett ut på sofaen, men det endrer seg ganske så raskt. Om ikke så alt forlenge går turen til skolen for å møtte Victoria, før vi går opp opp i treningshallen og trener. Har begynt å like trening veldig godt. Er så skinnsyk glad for at jeg har fått års kort på Leto puls. Har blitt veldig motivert. 

Jeg og mamma var på maxbo i går og kjøpte garderobe til gangen. Var så sulten når vi kom dit så fikk grovt rundstykke med egg og salat, det var så godt at på turen hjem måtte jeg innom butikken får å kjøpe grove rundstykker, egge og salat. Så det ble frokosten min i dag. 

Har fått for meg at det å lage mat som ser sunn, og ikke minst godt ut er veldig gøy. Fant også ut at jeg måtte ta bilde av det og dele det her. advarsel: det kommer garantert mange matbilder på bloggen. 

 

Flere bilder kommer senere. 

Hva syntes du om bildene?

ses! :)

Dato.21.04.2013 klokken.15:39 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 1

Lørdag!


God lørdag folkens!

ELSKER helg, og det at man kan gjøre absolutt hva man vil på morgen. Med noen unntak da selvfølgelig. På planen min i dag står det bare to ting. 1.Trene 2. Dra til Maxsbo og kjøpe garderobe som vi skal ha i gangen. Føler litt at bloggen min har forandret seg litt til en treningsblogg, er jeg den eneste? Det blir jo til at jeg blogger om trening, når det er mitt lille høydepunkt for dagen.

Forresten. I går når jeg trente ble det nesten sloskamp inne på styrkerommet. Det var en fyr der som ble utrolig sur, men heldigvis gikk det bra da.

Dato.20.04.2013 klokken.09:00 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Trening.


Hellu! 
En nok så sliten blogger som blogger til dere nå. Har nemlig vært å trent i dag og. Føler meg så flink. hah! Fikk meg treningsprogram og ''undervisning'' i hvordan jeg skal trene osv. 
Våknet på morgen i dag og trudde det var mandag, uff tenkte jeg, en ny skoleuke. Neida! Noen som tror jeg ble glad når jeg fant ut at det var fredag eller? Herreland kunne seriøst ikke få en bedre følelse når jeg sto opp i dag. Åhh. Herlig, endelig helg og kos! Ble seriøst så happy. Skole dagen gikk helt ok, som vanlig. Åhh. Vil ha sommerferie nå jeg! Håper ikke jeg er den eneste eller?


Nå skal jeg skrive over treningsprogrammet mitt på pc-en. 
ses. 
Dato.19.04.2013 klokken.18:46 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Skriver om kreft.


Hei søte dere!

Kom så si nettopp hjem fra trening. Det er så herlig å endelig kan begynne å trene. Føler meg veldig flink. På skolen i dag pratet jeg med helsesøster for å oppklare litt om brystkreften til mamma. Fikk ikke vite så veldig mye om den, men fikk pratet litt med hun, og fikk litt motivasjon og positive tanker angående kreft. Fikk også en ny time på torsdag av henne. Det er så bra at skoler har helsesøster som man kan prate med. Mamma var på sykehuset i dag, og pratet med noen folk, men ble ikke noe klokere. Hun fikk ikke vite noe som helst. Så når jeg spurte hva hun hadde fått vide osv. kunne hun ikke svare. Helsenorge assa, ikke helt på topp får å si det milt. Tenk at Norge er et av Norges rikeste land, også skal helse Norge være så utrolig dårlig. Hva skjer?

Dato.18.04.2013 klokken.19:54 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Kreft.


Hei dere.

I går fikk jeg en helt forferdelig beskjed av mamma. Hun har fått brystkreft. Det er heldigvis ikke den kreften som man ikke overvinner, så det at hun kommer til å bli frisk er helt sikkert. Det er så typisk mamma sin flaks. Når hun først kan begynne å jobbe igjen etter ryggen er bra igjen, skal hun få kreft. Har egentlig vist det i litt over en uke nå, men det var ikke helt sikkert. Så det kom ikke som et stort sjokk i går, men ble jo selvfølgelig lei meg. Jeg er også red, men vet at det ikke er så mye å være redd for. Mamma er sterk og kommer til å klare dette helt fint, det vet jeg. Noen prøvelser blir det nok, men noen sier det kan knytte et vennskap eller i mitt å mamma sitt tilfelle bånd mellom mor og datter. Jeg skjener jeg gruer meg til behandlingen begynner for fult, men det er jo tros alt ikke jeg som skal igjennom den. Mamma er en kriger, som får til det hun vil få til. Så enkelt er det, så dette kommer til å gå bra. Noen sier at det er 1.år behandlingstid på brystkreft, og jeg håper på at det er det som stemmer. Eller det at det er mindre behandlingstid.Er så utrolig glad i deg mamma. Dette kommer vi til å klare sammen. Du og jeg! Glad i deg!
Dato.17.04.2013 klokken.15:43 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 1

Monday!


Heisan alle søte lesere!

Sitter nå på det nesten nyvaskede ryddige rommet mitt og øver til musikkprøve, noe jeg tror kommer til å ga ganske bra. Det eneste jeg trenger å kunne er at Puls er jevne slag, Rytme er bevegelse satt i system og Tempo er hastigheten på pulsslagene. I tillegg til det lille der må vi kunne c-durskalaen som også er ganske lett. Vis jeg skal si det mild.  Var oss tannlegen tidligere i dag, oss en kjeveortoped som skulle se på kjeven min, og se om nakkeproblemene mine har sammenheng med reguleringa, men det hadde det ikke. Etter det dro jeg og mamma litt rundt på butikker å så litt. Så mye fint, men så mye man ikke trenger. 

 

Hva har du gjort i dag?

ses! Love Ribba ;)

Dato.15.04.2013 klokken.19:03 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

dagene.


Hei kjære lesere!

Dere som enda ikke har sviktet meg, selv om jeg har sviktet dere litt. De siste dagene har alt gått i et kjør, fra jeg sto opp til jeg gikk å la meg. 

Torsdagen hadde jeg to prøver jeg måtte øve til så dagen gikk til det og skole! Kunne vel ha blogget da men det passet aldri inn. 

Fredagen er vel den beste dagen, denne uka. Ble hentet etter skolen får å skaffe meg bankkort. Syntes virkelig det var på tide. Når jeg kom hjem stelte jeg meg, før jeg dro til Victoria og stelte meg ferdig der. Klokka 7. dro vi til Nora og feiret bursdagen hennes. Det var utrolig koselig. Bursdagen ente opp med å bli en CSI bursdag. haha! Koselig. 
Lørdagen gikk turen til Ikea= sliten- mye montering-mye nytt-ferdig dukker smilet fram.

 ses.

Dato.14.04.2013 klokken.16:15 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Monday!


Hei!

Helga var unormal, litt for mye tenking. Skal komme tilbake til det senere! Er så trøtt og sliten av skolen nå, alt er egentlig bare helt ræva. Har ikke gjort så veldig mye i dag unntatt skole å lekser. Det vanlige ungdoms live.SES!


Dato.08.04.2013 klokken.18:58 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 1

Bay påskeferie.!


Hellu!
Nå er ferien beklagelig vis over, og nedtellingen til sommerferie er startet, noe med 80.dager igjen. Kommer til å dø! Ååå, skulle ønske ferien var mye lengre. Er vel ikke den eneste? Har egentlig ikke gjort så mye i dag. Har bare nyttet dagen fult ut. rett og slett! 
Ryddet litt smått på rommet i dag, og fant bandana-en min. Akkurat det med bandana har aldri vært helt min greie.  Syntes du jeg kler det? 
SES!
Dato.02.04.2013 klokken.19:21 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 2

1. April


God kveld folkens!

Vil først si at det med at jeg hadde breket fingeren var en spøk eller mer riktig sagt en ''aprilsnarr''. Har blitt lurt en gang i dag. Hater det dere! Er hjemme nå, og ser på PH. Måtte vente i en halv time på kofferten!

 

 

Har du blitt lurt i dag??

Dato.01.04.2013 klokken.21:44 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

påskesol!


Hei Hei!

Det er så herlig med sol, og for meg er påskesola ekstra spesiell. Har ikke noen store planer for dagen. Det eneste jeg vet er at storesøstra mi Marita kommer på besøk, og det at flyet går hjem til Dal ikveld. Noe mer ut over det vet jeg ikke. Skal nytte dagen fult ut, kofferten er ferdigpakka så slepper å tenke på det. Skulle ønske det var påske hele året. 

 


Har forresten klart å breke fingeren min i bildøra. Er det mulig å være så dum. haha! Smelte igjen døra rett over fingeren. Heldigvis sleit jeg den ikke av. Jaja! 2.uker med gips, og pc-skriving. 

ses!

Dato.01.04.2013 klokken.13:36 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Har du husket å stille klokka?


Hei!

Var faktisk litt sliten i når jeg sto opp i morges etter en lang natt med de merkeligste drømmer. Kort fortalt løp jeg fra hestebæsj, gigantiske baller og legoklosser. Så følte jeg hadde fått trent mye i natt. haha! Sto opp rundt 13.00, men hadde jo glemt å stille klokka så sto egentlig opp rundt klokka 12.00. Ble egentlig litt letta selv om det er snakk om bare en time forskjell. 

Dagen og egentlig hele påska har bare rast i fra meg. Stressende! Føler at jeg nettopp kom til pappa, og i morgen drar jeg hjem igjen. Jaja! That's how my lifes goes. I dag har jeg ikke fått gjort så mye, foreløbig i iallefall. 

 

Driver å laster opp en liten ''dyre video'' som jeg forhåpentligvis får postet på bloggen i dag (skal forklare litt mer i innlegget om det). Det blir ikke ''ukas spørsmål'' denne uke med mindre dere stiller masse spørsmål i dag som jeg kan svare på. Har jo egentlig ikke vært så flink blogger denne uka, så hater dere ikke! :-)

Dato.31.03.2013 klokken.18:27 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Kristiansand


Hei Hei søte lesere! 

Nå er jeg skrubbsulten og venter på at middagen skal bli ferdig! Sto opp klokka 6.15 i dag for å ta flyet til Kristiansand, som er plassen jeg sitter nå. Foreldrene mine er kilte så her bor pappa. Ganske herlig å se han igjen etter ca.7 måneder. 

Trodde aldri jeg skulle kommer fram til gaten. Som de fleste av dere vet er Gardermoen en enormt stor flyplass. I dag har jeg skjønt sånn bokstavelig talt at det stemmer. Vi gikk og vi gikk for å finne gate 19.f. Så kom vi endelig fram til et kilt der det sto ''A,B,C,D,E,F,G,H 19''. Yes! Neida, da måtte vi gå i en endeløs gang som det kom massevis av folk gående mot oss, og ingen samme vei som oss. Da vi endelig kom i enden måtte vi gå enda en endeløs gang før vi endelig var fremme. Det jeg syntes var litt rart var det at det ikke var så mange folk der heller. Også vaskemannen var jo ikke ''Latis'' da. Han brukte sykt lang tid for å komme seg fram. Var som om han gikk museskrint i farta til skilpadden. Haha! Skal legge ut en liten filmklipp av han etterpå. Alt gikk jo bra til slutt! Er jo tross alt kommet meg til Kristiansand. 

Ha en fin påske og en fin kveld da folkens! 

Dato.25.03.2013 klokken.16:50 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 1

Påske!!


Hei Hei! God påske folkens! Endelig er det påske, og reiner med jeg ikke er den eneste som er happy for det! Tenkte helt ærlig ikke over det før i dag. Drar til pappa på mandag. Gleder meg masse, har ikke sett han på evigheter.
kiss!

Ses!

Dato.22.03.2013 klokken.18:32 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Today to!


Heisann!

Sto opp i dag, verre en det jeg var i går. Satser på å være frisk til i moren! Dagen har gått utrolig fort egentlig, nå er jo klokka snart 19. Har brukt så si hele dagen til å slappe av, mens jeg har sett på fjorårets sesong av P.H. Gudmora mi Barbro var innom her en tur med ungen sin Magnus, han er to år og ble jo så begeistra over katten min! Han dreiv å prata med pus. Det syntes han var kjempegøy! Sånne unger som er to år er så skjønne. Sant?  

Det er jo aldri problemfritt å være syk! Har to ting som egentlig skulle vært gjort i dag, nummer 1. øve til naturfagprøven som er i morgen om jeg ikke tar helt feil på det, og bli ferdig med spanskstilen som jeg nesten er ferdig med, men mangler en del! Har ikke bøker så er jo egentlig litt ''fu_ _''. 

 Lagde forresten smilevideo til dere i går, som jeg tenkte jeg skulle legge ut i påsken en eller anen gang!  Derfor har jeg sminke på de bildene over her, sminker meg så si aldri når jeg er syk! Vi blogges senere! bay! 

Dato.20.03.2013 klokken.18:24 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 1

Noen ganger. . . . . . .


har jeg egentlig bare lyst til å legger meg ned, og bare være borte, ikke fintes! Når alt er bra igjen kan jeg våkne. Vet jeg egentlig ikke har så mye å klage på, men nå er jeg sy sykt lei av å være syk! Kunne jeg ikke bare ha knipset også blitt frisk. Det hadde vært så greit! I dag har jeg bare slappet av, og prøvd så godt jeg kunne for å bli frisk.

Slenger med noe jeg lurer på! Hva er det som gjør at dere leser enn blogg? Når jeg går inn på en ranom blogg er det sjeldent jeg blir fast leser. Når jeg går inn på en blogg ser jeg på designet, bildene osv. Hva er det dere seg på? Vil gjerne vite det, sånn at jeg kan bli en bedre blogger!


Sminkefri og fin! 

Hva syntes du om bloggen min?? 

sees!

Dato.19.03.2013 klokken.18:30 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Syk -.-


Hei Hei!
Sykt jente som blogger til dere i dag! Sto opp i morges og følte meg rimelig bra når jeg slo av vekeklokka. Det gikk jo ikke som jeg planla for da jeg hadde vært våken i kanskje 1.min kjente jeg at det gjorde sykt vont i halsen, og klarte så vidt å prate, så la meg ned litt, også skulle jeg reise meg igjen så klarte jeg så vidt å bevege nakken, så ble hjemme! Det er jeg sykt glad for nå. Nesa renner, halsen er sår osv. Influensa! Hater det!Tente jeg skulle ta noen ''syke Rebecca bilder'' til det innlegget her og det har jeg jo gjort som dere seg over her. Under her ser dere katten min Akira som ruller seg i do-papiret jeg brukte for å snytte meg i! OMG, så ekkelt.


SES!

Dato.19.03.2013 klokken.10:13 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Home sweet home!


Hei! Sitter nå å ser på ''hele Norge baker''. Blir litt stresset av å se på de som baker! 

Som dere alt vet sov jeg over hos Katarina, var kjempe kos! Dro i 1-tiden, siden jeg kom jeg har jeg jobbet med en norsk oppgave som egentlig ikke skal leveres før på fredag men liker å ligge litt foran! Er ferdig med den nå, mangler bare å levere. Satt nå i 15.min for å skrive dette innlegget! haha! I morgen tar jeg turen til Gjøvik så vi prates når jeg kommer hjem derifra! 

Dato.17.03.2013 klokken.20:36 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 1

back!


Hei! do you miss me? bare tulla! Sitter nå på rommet mitt å slapper av til tusen! Har vært med Victoria de siste dagene! På torsdag var vi å trente i Letohallen. Var utrolig herlig, så etter påske skal jeg få årskort der! Satser på sommermage framover nå! I går kom Victoria for å overnatte, vi tok bussen til biblioteket for planen var at vi skulle leie film, men der var det selvfølgeligst stengt. Typisk! Da vi fant ut det stakk vi på Kiwi og kjøpte sund lørdagsgodt + kake! Så stakk til Håpet i 9-tiden og ble der til 11-tiden. 

 

I kveld stikker jeg til Katarina og skal sove over der til i morgen!

 

 

Dato.16.03.2013 klokken.16:42 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

God Dressen!


Heisann!

Nå skal jeg skifte til god dressen og slappe av med tv og pc! Er jo greit innimellom det og. Ble heldigvis ferdig med leksene i dag, eller nesten da, har en rapport ting jeg må bli ferdig med. Det var ganske rolig dag på skolen, noe som er sykt herlig, men gym timen kunne jeg klart meg uten. Siden jeg har nakkeproblemer er det ikke alt jeg kan være med på. I dag hadde vi jo selvfølgelig turning, noe jeg hadde skriftlig prøve i når jeg var på Gran Canaria. I går hadde vi håndball, ble egentlig ganske glad da, men ikke like glad når jeg sto opp i morges og hadde sykt vondt i skulderen og nakken. Nå er det heldigvis kommet et lite håp for meg, skal i mr på mandag. Gruer meg litt men gleder meg litt også til å finne ut hva som egentlig feiler nakken.

Har dere hørt om ''sunne pannekaker''? I såfall kan jeg vise dere i et eget innlegg. Prøvde i ihvertfall det i går. Syntes det var passe godt, men anbefaler alle å smake det!SES!!

Dato.13.03.2013 klokken.18:57 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 3

Tirsdag | gadsriT


Heisann! Prøvde å være litt kreativ med overskriften men som vanlig fungerer ikke det! Vil først si tusen takk til alle dere ''nye'' som er begynt å lese bloggen min. Har faktisk kommet meg på 4.plass på Eidsvoll lista. Tusen takk!

Så det var mange som likte må gjøre videoen som jeg la ut her i går. Er det noe mere dere ønsker video om? Har alt planer om å lage rom video men mangler noen små detaljer som må på plass først.


ses!

Dato.12.03.2013 klokken.17:50 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Klesdrama!


Flere enn meg som står opp på morgen, lager seg frokost å så finner ut at man skal ordne seg så er det absolutt ingen ting å ha på seg? Det skjedde iallefall med meg i dag, og egentlig alle dagene siden jeg kom hjem fra Gran Canaria. Er så slitsomt! Vet ikke jeg, men jeg trodde at når jeg kom hjem hadde jeg så mye jeg hadde lyst å ha på meg, men med en gang jeg åpnet døra til klesskapet fikk jeg litt panikk å begynte å rive ut masse klær og satt de på boden. Ville egentlig hive de men mamma skulle bruke de til noe antent.


Har du opplevd noe av det samme? fortell!

Dato.10.03.2013 klokken.10:25 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Skitur.


Hellu!

I dag har jeg vært på min første skitur på litt over ett år. Gikk egentlig ganske greit. Faktisk! Hanna, Sandra, Tommy, mamma og jeg dro opp til missberget å grillet pølser og pinnebrød.Hva har du gjort i dag?

Dato.09.03.2013 klokken.17:58 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

HÆLG


God helg dere!

Er endelig kommet hjem etter nok en skoledag. Heldig vis er det fredag= noen timer på skolen før det er to hele dager fri. Elsker fredager, og den herlige følelsen man får når skoledagen er over! I dag hadde vi Grand Prix på skolen, ble egentlig ganske teit. Det var utrolig nok bare to stykker med, resten hadde trekt seg. Det varte ikke så lenge så var helt greit. Litt komisk var det jo! 

 

I dag har jeg absolutt ingen planer for dagen.Skal prøve å blogge litt ekstra mye idag siden det ikke ble noe i går. 

Hva skal du i dag?

Dato.08.03.2013 klokken.16:19 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

TV


Hello my friends!

Hva gjør dere? Jeg sitter nå godt plassert i sofakroken å ser på ''The ameising race''. Det er så sykt herlig å ha tv igjen, men var så flink at jeg har klart å ødelegge fjernkontrollen som jeg har til tv-en på rommet mitt. Flink! Tusen takk til alle dere nye lesere. Betyr mye. 

Sier ifra på forhånd: det kommer ikke til å bli så mye blogging i morgen, har en RLE prøve jeg ikke kan en dritt om som jeg MÅ øve på

Har spilt inn ''i sminkemappa'' video til dere som kommer i løpet av uka.  

Dato.06.03.2013 klokken.20:54 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Dagen!


Hei dere!

Litt lengre innlegg nå om dagen. som dere alt vet ble Katarina men meg hjem etter skolen idag, mamma hentet oss siden jeg måtte til Jessheim til tannlegen å kontrollere tennene mine etter at jeg hadde hatt tannregulering. Det gikk helt fint, fikk fjernet litt tannstein og fikk bestilt ny time.
Etter forrige innlegg lagde jeg og Katarina smoothie, det er sååå godt! Bare elsker det!

Dato.04.03.2013 klokken.19:24 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Katarina på besøk.


Hei!

Nå sitter jeg å gjør lekser mens Katarina sier væææ. til Hanna, sykt at en liten jente syntes at det er så morsomt. I dag var det første skolen på RUSK. Var helt grei, ingen ting spesielt. Var litt herlig å begynne der igjen da!
Blir et lite innlegg i ikveld også!

Hva har du gjort i dag?

Dato.04.03.2013 klokken.17:05 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

På plass i Gran Canaria


Hei! Er så herlig å ha kommet seg til Gran Canaria! Holde på å dø av varmen i går, diger bag på ryggen, langbokse og en koffert jeg skulle bære opp trappa, fy Søren glad det er over. Flyturen i går gikk egentlig ganske greit. 
Vi gikk til Amadores stranden i dag, og har for det meste bare kost oss i varmen. 

I morgen får vi leiligheta. Skal blir sykt bra. 

 hva skjer i norge?

Dato.20.09.2012 klokken.19:33 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Sitter i engelsk timen!


Hello! 

Tenkte det passa og skriv hei på Engelsk siden jeg sitter i engelsk timen nå og har ikke noe og gjøre! De andre sitter med et prospekt som de skal vise fram for klassen når jeg er reist! Liten oppdatering det! Legger med et gammelt bilde, så skal jeg fortsette med og styre musikk! 

ses!


Dato.17.09.2012 klokken.12:35 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Help+Kino!


Hei dere! Var så irritert over kameraet mitt i går, og det er jeg forsatt, det står at minekortet er låst. Har prøvd den bryter greia på siden på minekortet. help me!  

Så nå bruker jeg ipoden til og ta bilder. 

I går var jeg på kino men Katta, Katharina og Silje. Vi så på ''Tina og Bettina the movie'' Litt skuffende egentlig, lo ikke så mye jeg hadde forventa! Så var den veldig mye mobbing i filmen! Men var vert og se. Var så koselig og tilbringe siste helga i Norge på en stund med vennene mine! 

 

Hva har du brukt helga på?

Plis gi meg et tips på osen jeg kan få minekortet i orden! 

Dato.16.09.2012 klokken.16:17 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Dagens!


 Skjenner det begynner å bli vinter, nå er det første jeg ser når jeg går ut døra på morgen frost på bakken og røyk ut av munnen min.  Føller ikke helt for vinteren. Drar jo om 6 dager til Gran Canaria så jeg overlever vel et par dager til med litt frost. 
Angående Gran Canaria så kommer jeg hjem 1 Marsh!  En annen ting er at ikke har muligheten til og blogge hver eneste dag, har ikke internett i leiligheten til meg og mamma. Men regner meg det er internett på skolen, i tillegg så drar vel jeg og mamma i alle fall to dager i uken til Bestemor og Bestefar. Skal prøve og opptattere så mye som mulig men nå vet dere i alle fall at jeg ikke er her vær dag! Skal lage innlegg på forhånd, så lurte på om dere har noen ønsker om hva jeg skal blogge om og diverse. 

 SES!

Dato.13.09.2012 klokken.19:34 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Dagen innlegg!


Hei hei! 

akkurat nå sitter jeg i timen og følger med på læreren! Vi skal ha ukas nyhet! Haha! Spennende!  Skal være med Mina hjem etter skolen i dag, så blir neppe noe blogging senere i dag, men kommer til og bli masse bilder i morgen!

 

Sees!

Dato.11.09.2012 klokken.13:14 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Jippi -.-


Du kan være så stygg på at jeg vil hoppe over morgendagen, syntes det var helt greit og bore før, men nå gruer jeg meg faktisk! Ønsk meg lykke til!!Hater du og bore?? 

Dato.09.09.2012 klokken.20:53 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

HAPPY!!!!!!


Hei dere!

Kan trykt si jeg var i lykkeland i går. Kommer til og ha sykt mye sommerfugler i magen, gleder meg sykt! I går bestilte mamma Billett til Gran Canaria! Så happy!!   Har så lyst til og bare begynne og pakke med en gang! Men skal holde hode kaldt og vente! Vi skal reise Onsdag den 19.sep. Skal bo i Bestemor og Bestefar sin Leilighet som ligger i Puerto Rico til Mandagen! Som da er første skoledag! Gleder meg noe sykt, at det er ingen som aner!!! 

 

Er det noe du gleder deg til?<3

Dato.09.09.2012 klokken.16:42 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Overnattingsbesøk' et!


Hei Hei! 

Føler jeg alltid må skrive hei på begynnelsen av et innlegg! Ellers blir det helt feil! I så fall. Har jo ikke blogga så veldig mye om overnattingen, og ettersom jeg har en del bilder jeg vil dele med dere, skal jeg prøve og få til noe!


På onsdagen kom Silje og Katharina til meg og skulle sove over til neste dag! På onsdagskvelden var vi ute og tok bilder av naturen! OK! ikke så mange bilder av naturen men, ble mest bilder av oss! Grunnen var at vi hadde Høstfest på Torsdagen. Der vi hadde meldt oss på fotogruppe der tema var høst!  
På onsdagen kom Silje og Katharina til meg og skulle sove over til neste dag! På onsdagskvelden var vi ute og tok bilder av naturen! OK! ikke så mange bilder av naturen men, ble mest bilder av oss! Grunnen var at vi hadde Høstfest på Torsdagen. Der vi hadde meldt oss på fotogruppe der tema var høst! 

Dato.07.09.2012 klokken.19:38 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Det er ikke overskriften som er innlegget!


Kom ikke på noe overskirft!! 

Det er faktisk veldig lite som skal til for å føle seg litt bedre, men tanke på utsende! 

I går var det høst fest, å siden Victoria og Stine er veldig smarte, ble de med meg hjem etter skolen i går. De hjalp meg med og finne kjole til kvelden. Jeg ble med Victoriahjem, og hun satte i gang med og fikse meg, hunn var så snill at hun nappa øyenbryna mine også! Så flink hun var! På bilde ser dere for skjellen! 

 
SYNS??

Det var Høstfest på skolen i går! og som dere sikkert skjønte ble det hektisk, som første til null blogging! 

 

Hva gjorde du i går??

Dato.07.09.2012 klokken.17:04 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Sopp og bærturen....!!!


Hei Hei!
Litt av en dag må jeg si! Dagen begynte som forventet! Jeg sto opp, kledde på meg skogklær, satte meg i bilen og ble kjørt til ski hytta for og plukke sopp og bær med klassen! Helt greit, vis det hadde gått som det skulle gått. Silje, Stine, Katharina, Casper, Cornelius og jeg fikk oss en opplevelse vi ikke kommer til og glemme med det første! Vi fant ut at vi skulle ta en snarvei, siden vi skulle ned til et vann var det jo bare og gå rett gjennom skogen, for vi gadd ikke å gå rundt. Så da venta vi til alle var gått før vi svingte ned i en skråning og begynte vår egen vei ned til vannet!

For og gjøre en to timers gåtur kort! 
Vi gikk oss bort. Silje redda livene våre. Katharina ringte læreren!. Jeg skrek av skrekk når jeg så dyre skjellet! Vi alle ble vått på beina. Silje tråkket nesten på en slett snok, eller som vi da trudde var en hoggorm. Katharina, Silje, Stine og jeg skrek av hoggormen! Vi ble våte og slitende. Silje holde på og tråkke på en hoggorm IGJEN! Og igjen skrek vi! Katharina tok bilde! Jeg skrek på læreren men fikk ikke svar. Vi fant læreren! YEY!
En lang dag spør du meg, men nå er jeg hjemme i trygge stabburet med Silje, Har fått ut alle kvistene av håret!


SÅ nå venter jeg og Silje på katharina som kommer etter på å skall sover over her til i morgen da vi ikke trenger og være på skolen før halv 11. DIGG!  


Silje sin blogg ( siladobra.blogg.no).

sees!

Dato.05.09.2012 klokken.16:10 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 1

Lunch på skolen!!


Hei dere!

Nå sitter jeg godt plassert på plassen min og er ferdig med engelsken, venter egentlig bare på 

at vi skal gjennomgå det som vi har gjort. Er ikke veldig begeistret for det. Ups! Der begynner vi sees!
Det gjorde jeg da for en halv time siden. Nå er det lunsj og jeg har da tid til og blogge litt! Sitter egentlig 

bare i klase rommet og spiser matpakka mi men jentene!  

SES!!<3

Dato.04.09.2012 klokken.11:20 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 1

My Day!


Hei! 

 

Sitter nå i timen og har norsk, klokka er 09:13. Føler med..  Men kan det vi prater om så det blir litt vel kjedelig!  Hørt om Subjekt, Verbal og objekt før? Så boring.  Blir bra etterpå K&H! Mitt beste fag! Tror jeg! 

 

Ja som dere sikkert la merke til i teksten over kjedet jeg meg veldig i norsk timen på begynnelsen av dagen i dag! K&H Timen ble helt grei. Å jeg fikk vist hvor dårlig jeg er til og tegne. Resten av dagen hadde vi engelsk og musikk så ikke noe spesielt! 

 

På Onsdag skal alle 15C klassene på sopp og bær tur, og jeg som hatter sopp, og kan ingen ting om det! Hva er det som er giftig eller ikke. Vis man plukker en giftig sopp og tar det med de U giftige soppene må du bare kaste de! HELP, Tror jeg holder meg til bærene jeg! 

Hva har du gjort i dag?

Dato.03.09.2012 klokken.19:25 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Høst følelsen!!


Hei dere! 

Åhh! Kjenner det veldig i magen nå at det er Høst! For i mine øyne er høsten = Gran Canaria 5måner! Gleder meg noe sykt mye. Mamma så på billetter i går, å fant en billig billett den 15 september. Men så skal mor og far komme innom etter den tid, å vi har forsatt en del ting og ordne. Kjenner det klær i helle kroppen av tanken på det! Tror faktisk jeg skal begynne og planlegge litt hva jeg skal ha med meg! JEY! Vi ses senere i dag da støtinger!<3


Sees! 

Dato.02.09.2012 klokken.11:52 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Skogstur bilder!


Hei! 

Har gått tur med mamma og Hanna i dag + at Elise var en tur innom i dag, 
Jeg mamma og Hanna gikk en ny rute, vi skulle egentlig plukke bær, men var ikke noe særlig med bær der. 

 

hva har du gjort?

Dato.01.09.2012 klokken.17:44 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

i am back


Hei dere! 

Har dere savna meg? Neida! Jeg har dessverre ikke blogget, har bod hos broren min i en uke nå, siden mamma har vært borte og kom hjem først i dag. Jeg har egentlig ikke gjort noe spesielt, hadde mine første prøver med karakter denne uka, fikk 4/5 på samfunnsfag prøven min og 5+ på gloseprøven, er egentlig ganske fornøyd selv! Var ute med Katharina i dag, og tok litt bilder, ble veldig fornøyd med de. 
Dato.31.08.2012 klokken.20:56 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

With the girls


Hellu!

I dag har jeg vært ute med Maren, Katharina og Sara! Koos. Jeg møte Mare og Katharina på ved mix, der katharina spanderte på oss! Så dro vi til meg, og på veien plukket vi opp Sara, og stakk i Stabburet, før vi gikk ned til Dal skolen og var sparkesykkel Proff!
Hva har du gjort i dag??

Dato.26.08.2012 klokken.19:49 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 1

HELG!
Hei Hei!

Skjente jeg var klar for helgen når jeg pakka sakene og låste inn bøkene på slutten av skoledagen! Første uka på Rusk har vært veldig gøy, men litt slitsom. Har brukt den siste timen på å demontere en stoll, ikke en helt vanlig stol heller. Så nå verker det noe voldsomt i hendene.

Blir vel bare å chille i kveld, med tv og pc-en 

Dato.24.08.2012 klokken.19:28 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

BRB!
Hei Hei! Tok meg en blogg pause nå, hadde ingen ting å blogge om, og hode var tomt for ideer. I Løpet av helga skal jeg begynne og blogge hver dag igjen! Høres det bra ut eller?. Stakk bare innom for og si det. vi ses!

Dato.23.08.2012 klokken.21:29 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Stabburs kos!


God morgen folkens! I natt har jeg sovet i stabburet med Elise! koos! Vi har sett på LOL ( den med Miley Cyrus) Syntes filmen var veldig bra! Anbefales og se!

 

 

Se ya!!

Dato.19.08.2012 klokken.10:57 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Bildedryss gårsdagen!


Hei! I går prøvde jeg og blogge med pc-en klikka-.- Sorry! Kommer bedre blogginnlegg senere i dag. Følte bare jeg måtte si i fra

Her er noen bilder fra i går!
Dato.18.08.2012 klokken.12:05 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Snik snakk Rlb


Hei hei! en litt random video her!

Dato.16.08.2012 klokken.20:33 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

8. Klassing. WOHO!


God morgen!

Først vil jeg bare si sorry for null blogging.

Nå er dagen her, dagen jeg begynner på ungdomskolen. Gleder meg veldig og gruer meg litt. Endelig får vi vite klassene. YEY! Har ikke tid til og skrive så mye nå så vi ses når jeg kommer hjem!


Første dagen din og ??

Dato.16.08.2012 klokken.07:42 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 2

Bildedryss Dyreparken


Hei hei!

Nå er jeg hjemme igjen etter 2 koselige uker oss pappa!

I går ble det ikke blogging siden jeg var i Dyreparken, så her er noen bilder fra det.syns?


Dato.13.08.2012 klokken.21:37 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 2

gadrøl


Baklengst da!! Hei sann dere!

Whats up? Nå er det ikke lenge til skolestar, åhh, vet jeg sikkert har skrivet dette 100ganger. haha! Starter den 16.aug. Når starter du? Nå har pappa og jeg nettopp kommet inn etter og ha besøkt Charlotte. Før det var vi en tur på senteret. Spennende.. :P. Bodde i Kristiansand når foreldrene mine ble kilt, så fikk jo noen venner her :) Savner det huset vi bode i da, ikke sånn kjempe mye men litt, vill ha tilbake svømmebassenget.
Dato.11.08.2012 klokken.18:50 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 1

Not so easy to make a post!


Hello!

Er forsatt i den kreative verden. I dag driver jeg og lager dørskilt til stabburet. Ikke så veldig spennende kanskje (?). I morgen kommer mamma for og besøke broren min Rune, så tar hun meg med hjem på mandag. Da blir det bare et par dager hjemme før skolen begynner,og så er det bare litt over en måned til jeg sier ''hade til Norge'' og sier ''Hola Gran Canaria '' Gleder meg!! Noe sykt mye!!

 Smakebitt på dørskiltet:

Strever veldig med og lage innlegg for tiden. (HJELP)!!

Dato.10.08.2012 klokken.16:12 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Liten oppdatering..


Hellu!

Vet jeg ikke er helt på topp med oppdateringer men skjer ikke så veldig mye oss pappa, maler og driver med litt kreative ting her og der. Dere skal få se det jeg har brukt de siste dagene mine på når jeg kommer hjem til Mamma igjen! Tok nye bilder til dere i dag, kameraet har vært tomt for strøm, og i blant har jeg veldig vanskelig for og lade det. 
 

Spørsmålsrunden og innkjøpene fra Kristiansand og Danmark kommer når jeg er hjemme igjen. 

Dere kan forsatt stille noen spørsmål.

Hva har du gjort i dag??

Dato.09.08.2012 klokken.15:59 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Ehh!


Hei sann!

Nå er det ikke lenge til skolestart, Gleder meg veldig!! Gleder meg til og få vite den nye klassen, møte vennene mine osv. Kreativiteten min er ikke helt på topp i dag så lurte jeg på om det er noe dere vil jeg skal blogge om?SES!

Dato.07.08.2012 klokken.12:28 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 1

Jeg vil lese din blogg!


Hellu!

Jepp det stemmer, jeg vil lese din blogg, det eneste du trenger og gjøre er og lege igjen blogg adressen i kommentarfeltet. Kommer nok til og slenge med en kommentar på de beste innleggene på din blogg.
Dato.06.08.2012 klokken.12:22 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 3

REGN!!!


Hei Hei dere!

Det har pøsregnet siden klokken 2 på morgen. Dritt lei Norsk sommer, åhh som jeg gleder meg til vinteren!! I dag regner jeg med at det blir bare og ligge foran tv-en og vente på at gud skal slutte og pisse på oss.

Skal se på Gosip Girl nå så får jeg vel lese Topp bladet mitt etterpå.

Er det regn der du er?

Dato.06.08.2012 klokken.12:11 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Mine 3 dager i Danmark.


Hellu!

Nå er kommet hjem i fra Danmark og er klar for blogg hverdagen igjen.

Vi reiste til Danmark på torsdag en tidlig på morgen og som alle andre pakke vi ferdig og stelte oss. Vi kjørte båt og siden storesøstera mi og hennes del av familien også skulle til Danmark så møte vi på dem, så båtturen til gikk egentlig ganske fort. Vi kjørte rett til Hotellet som ligger i Aalborg og en ting jeg og Margrethe ble veldig glade for var at hotellet lå mitt inne i et shoppingsenter. yey'! Men hotellrommene så ut som campingvogner med treverk rundt! På ettermiddagen gikk vi ut og spiste på en helt grei resturant men det fine bade, elsker det! Døra inn til badet (der vaskene og dørene inn til toalett var) gikk opp av seg selv Det var fuglesang inne men toalettene med en jungel tapet på vegene. Det var sensor på såpemaskinen. Selv om det var veldig vanskelig og få på vaskene så var de sikkerligg fine. Det kom ut vann som en foss med lilla lys i bak runden. Det som var mest komisk med badet var at man måtte stå og vinke til døra for og komme seg ut. Var i luksus himmelen et øyeblikk der! Resten av dagen gikk til litt shopping i gatene i Aalborg.


På fredag sto vi opp klede på oss og spiste frokost før vi satte oss i bilen og kjørte til ...Djur sommer land.... Kjøretiden var på son 70min. (vis noen lurte) De hadde verdens beste bergogdalbane der, og herlig vil ta den nå! De hadde en bakke i den bergogdalbanen som var knall bra. Den ente jeg opp med og ta 5ganger og de andre 4. Dere lurer sikker på hvem jeg var med? Pappa, Margrethe (datten til kjæresten til Pappa), Storebroren min Rune og kjæresten hans Ann Karin. Vi ble i parken til ca. klokken 6. Når vi kom hjem igjen dro vi på den dårligste Kina resturant.For og si det kort følte du at du ble kasta ut. Jaja!Siste dagen i Danmark da altså lørdag, pakke vi ut av campingvognene og gikk på shopping på senteret og senere kjørte vi til et annet senter og shoppa! Vi ente opp med og kjøre derfra igjen ganske tidlig siden det nesten ikke var noe der. Så vi gikk i noen gater med båthavna. Det var en helt vanlig båtur hjem, så stupte vi i seng.

Sees!!<3

Dato.05.08.2012 klokken.12:05 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Stikker til Danmark


Dato.02.08.2012 klokken.06:54 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

in the children's zoo


Hei!

Sorry for ikke noe blogging i går! 

I går bel jeg med Storesøster Marita og ungen hennes Julie på 3 til barnas dyrepark (eller hva det het). 

Det var en veldig fin park med grisunger, hundeunger, kattunger, lamaer og masse flerre dyr. Greia med parken er at alle dyrene er baby dyr, noen av de som for eksempel kaninene hadde noen voksne. Det beste var at du kunne gå inn til stort sett alle dyrene og kose med dem. Det var heller ikke så dyrt og komme inn ditt, jeg betalte 75kr for barn. Voksne kosta de 95kr for, da altså ungdommer over 13. 

Uhøflige griser som løsna skolissen min på de nye skoene. -.- 

Kyllinger er så søte, men tør ikke holde dem, redd for og skade dem.  

 Det var tydelig vis veldig godt med melk etter og ha rømt ut av buret sitt.  

Det var veldig vanskelig og så tak i de små kaninene så jeg gikk og henta en som sto i buret.  
Søteste valpene.  


Se så søøt!  Gresset er alltid grønnere på andre siden. 

Hva gjorde du i går? 

Dato.01.08.2012 klokken.15:46 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 2

Me and my monday!


Hei hei!

I dag sto jeg faktisk opp klokka 09:00, imponert over meg selv. Vi fikk båten opp på land i dag og fnt ut at det var (bokstavelig talt) hold i bunnen på båten, den ene skruen hadde ramla av. Jaja!

Julie, Marita og Mia kom på besøk i dag, så dagen har for det meste gått til det. Julie er tantebarnet mitt, Marita er storesøstera mi og Mia er hunden til Marita. Følte bare at jeg måtte skrive det.

 

Hva har du gjort i dag?

Dato.30.07.2012 klokken.18:07 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

MovieTalk!


Hello!
Flere en meg som sitter og ser på film??
Nå sitter jeg i sofan med pappa, turid, Margrethe og broren til Turid ( husker ikke hva han heter) ..

Dato.29.07.2012 klokken.22:16 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Fisketuren??


Hei Hei!
Det innlegget her skulle egentlig leges ut i går men fant ikke ut hva jeg skulle skrive når jeg skulle lage innlegget i går så da kommer det i dag,

I går startet dagen med at vi skulle på en helt vanlig fisketur, vi parkerte bilen og gikk i båten. Vi så at det var veldig vått i båten, og det viste seg at det var mye vann i båten så da fikk vi ut vannet og kjørte ut på havet for og fiske. når vi var sånn mitt ute på havet begynte det og leke fra moten, og når pappa skulle prøve og åpne den for de vann over alt. Hva skjer??? Vi fant fort ut at vi måtte kommer oss på land, og få tømt båten for vann. Pappa ba meg styre båten mens han drev og pumpa ut vannet av båten, men det som var et problem er at jeg ikke kan styre en båt, så da løp pappa fram og tilbake og skulle gjøre begge deler. Stakkars! Så fant han raskt fram redningsvestene tilfelle båten skulle synke. Vi kom oss heldigvis til en brygge som vi bunte båten fast i og, pappa begynte og pumpe ut vannet av båten, men så ble pumpa ødelagt så jeg måtte ligg på alle fire og ta vannet i en liten bøtte og så opp i en stor, og son holdt jeg på i ihvertfall 1kvarter om ikke mere. Da vi hadde fått tømt båten for MASSE vann, kjørte vi til vår egen båtplass, og på turen ditt lå jeg også på alle fire og helte vann i den store bøtta. Vi fikk båten tilbake på plass og pappa begynte og skulle fikse pumpa, mens han gjorde det tok jeg meg en pause. Men da jeg kom tilbake igjen var det kommet masse vann i båten igjen. Da hadde vi ikke noe annet valg en og kjøre båten på grunna. Så var vi hjemme oss pappa og henta en pumpe, som da selvfølgelig ikke fungerte, så vi måtte kjøre tilbake og finne en ny som heldig vis fungerte når vi kom ned på båt havna igjen. Så nå står båten godt plassert på grunna. Det som begynte som en helt vanlig fisketur ble til en kamp mot vannet. På mandag må vi da bestilte kran son at vi får båten på land.Flinke eller? 

Dato.29.07.2012 klokken.12:02 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

I Kristiansand


Heihei!
Her sitter jeg i Kristiansand på besøk oss pappa! Vi skal snart kjøre Margrethe på jobb, så drar vi på senteret og ser om vi finner diverse ting. : -)

Dato.27.07.2012 klokken.11:20 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 2

Stil!


Det fines så utrolig mange klesstiler her i verden. Du kan være den som går med alt for store klær eller den som går med klær som sitter helt klint inntil kroppen. Uansett osen man velger og kler seg, burde man akseptere klesstilen til andre, ellers kan man i tidligere framtid få et stort problem. Bare en advarsel. Kler jeg på meg en rosa bukse og en rød genser med et knæsj(?) grønt skjerf, så tar jeg på meg en rosa bukse og en rød genser med et knæsj(?) grønt skjerf! Son er det bare. 

 En stil jeg har lyst til og ta i bruk er Marte Borge sin stil, er vel lov og stjele litt stiler her og der? Jeg bare elsker den!<3 Men det er ikke alle som kler alt, så får vel se. 

 osen vil du beskrive din stil? 

martheborge.blogg.no Bloggen hennes. 

osen vil du beskrive din klestil. 

Dato.25.07.2012 klokken.00:21 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Overnattingsbesøk


Hei hei!

Elise har vært her i dag og skal overnatte her! Så nå blir det koos i stabburet. Er så koselig og sove i stabburet med en god venn. Vi har tatt litt bilder i dag så her er noen av de av meg! 


Syntes om bildene!?

Dato.24.07.2012 klokken.19:27 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 1

Video klipp og bilder fra Gran Canaria!


Hei hei! Nå kommer det enda en video.

Syns?

Dato.23.07.2012 klokken.11:02 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

RLB.blogg.no


Hei hei! Nå er jeg rett og slett litt irritert for nå går det at blogg adressen er RLB.blogg.no så lurer på om jeg skal bytte til den?? Skal uansett ha den bloggen når jeg skal være på Gran Canaria. Men de samme innleggene kommer inn på denne bloggen også. <3  rlb.blogg.no (jobber med designet) 

Hva tror du??

Dato.22.07.2012 klokken.14:29 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 3

Somebody have miss me!


Hei!

Noen har savna meg mens jeg var borte!
Nemlig! Katten min Akira, hun har vært så irriterende helt siden jeg kom hjem. Skal tilkomme være med og hente posten :P


syns om bildene? 

Dato.22.07.2012 klokken.13:17 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 1

Sverige med pappa!


Hei!

Nå er jeg klar til og dra til Sverige med Pappa! Men vi skal ikke dra før klokka to. Blir vel det som skjer i dag.

Se Ya!
 

Dato.21.07.2012 klokken.11:29 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Selfølgelig.


HeiSiste dagen på barneskolen så langt har jo vært grei den, helt til nå for 30min siden for da skulle jo apsolut nakken og ryggen bli vond i tileg til at jeg ble litt svimmel, så nå ligger jeg i sofaen og egentlig bare venter på at det skal bli litt bedre.

Har ikke skjed så mye men har plukket blomster som vi skulle ha i noen bøter til avsluttninga.

Se ya!

Dato.19.06.2012 klokken.12:34 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 1

KLEINT!


Hei Hei! Har følt meg som verdens dummeste person helt siden jeg dro hjem fra skolen. Klarte og glemme buss kortet så jeg måte smiske med buss sjåføren for og komme meg hjem. Kleint. Skal alltid huske på buss kortet nå. Ellers har dagen gått greit. Hadde generalprøve, det gikk greit nok det men thriller dansen gikk jo bra den :-P haha! Huska ingen ting. I siste time så vi på fil mens vi koste oss med is, nonstop og peanøtter. NAM! Skolen er ikke så ille bestandig.


SES!

Dato.18.06.2012 klokken.18:09 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 1

Triste dager.


Hei dere! Det er nå to triste dager etter hverandre. I morgen tenkte jeg at jeg skulle si hade til alle de voksne på skolen sånn tilfelle de ikke er der på Tirsdag. På tirsdag er det siste dagen min på barneskolen og skal derfor si hade til lærere og klassekamerater, er alltids trist og si hade, selv om jeg ser klasekameratene mine til høsten. Må også pakke helt ferdig til Gran Canaria i morgen siden jeg hat liten tid til og pakke på tirsdag siden da er det først skole og så avslutting.

Dato.17.06.2012 klokken.21:35 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Overskrift?


Hei alle søte! Har Katarina på besøk nå. Vi gjør egentlig ikke noe spesielt. hører på musikk og rett og slett bare prater. Ikke så mye og si egentlig men ja!


Skjer der?

Dato.17.06.2012 klokken.14:50 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 2

Sommeravslutningen til Hanna!Hei! Dårlig blogging i går siden jeg var på sommeravslutningen til Hanna og orka ikke og lage noe bra innlegg når jeg kom hjem. Vi grillet pølse og rosarussen hadde underholdning der de sang. Søte!

Dato.13.06.2012 klokken.18:06 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 1

Nora


Hei! Det fines en utrolig jente som har hatt det tøft dette året og kommer til og ha det tøft videre frem over. Jeg og Nora har hatt deg ganske gøy sammen. En gang ble jeg med hun hjem fra skolen og da lo vi stort sett helle tiden. En gang var vi på flaskeinnsamling mitt på vinteren og begge gikk i vanlig bokse og lave sko. Vi gikk fra hun sil hus, men så kom vi til et hus der det var høy snø, så vi måtte gå i snøen og ble klissblaute begge to og pappaen hennes ble så sur på oss men vi bare lo. Det er mye tøft du går igjennom, sprøyter, operasjoner og mye sykehusgreier. Nora er en fantastisk person og ikke minst modig og jeg vet hun er tøff og modig nok til og komme seg gjennom kreft perioden. Les mer om hennes sak HER.<3

 

 

Dato.12.06.2012 klokken.08:00 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 1

Stressende uke


Hei! eller skal jeg si BØ? kjedelig blogging nå. Har ikke skjedd så mye på skolen, har egentlig bare øvd på avsluttinga. Denne uka kommer til og blir stressende. Øving, bøker som skal bli ferdig, pakke, vente på svar fra skolen på gran Canaria. Vet ikke helt hvor jeg skal få tid til alt :-P Mange som sikkert tenker '''OKEY?'' Men det er faktisk mye lekser selv om jeg ligger ganske godt an til og bli ferdig. Håper alle leser bloggen til Nora! Finner dere HER Skal jobbe litt med lekser og se litt på klær som jeg skal ha på når det er avslutting.

se you!

Dato.11.06.2012 klokken.16:38 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 1

Må bare


Hei. Må bare legge ut dette bildet

Haha! Syns??

Dato.02.06.2012 klokken.22:58 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Ungdomskolefolkene.


Hei! Har vært nokk en kjedelig skole dag, men også litt interessant. Rektoren og rådgiveren fra ungdomskulen kom og prata litt om den. Vi skal jo og besøke ungdomskolen den 25. april. Gleder meg!  Vi fikk et son skjema i dag om hvilket fremmedspråk vi skal ha, og hvilket valgfag vi skal ha. Har alt bestemt meg. 

Fremmedspråket har jeg settet spansk som nummer 1 og tysk som nummer  2.

Valgfag har jeg settet meg opp på Design og redesign, Som nummer 1 og på nummer 2 tokk jeg produksjon for sal og sceneses!


Dato.11.04.2012 klokken.17:02 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

The day


Hei! Nå sitter vi og spiser, vi har fremført sangen og det gikk bra! Mina måtte bytte mikk. men ellers gikk alt bra! Nå går vi får gull!:-)

Klem ;*

Dato.29.03.2012 klokken.10:34 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

På skolen


Sitter på skolen og spiser med Herlige venner!

Vil ikke bli tatt bilde av!!

Dato.08.03.2012 klokken.10:38 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 3

Bestilt!


Hei! Er superglad her jeg sitter i sofaen min, mamma har nettopp bestilt Syden tur til Grand Canaria. Er faktisk nesten ferdigpakka, mangler toalettsakene og accessoirers, vi drar på Torsdagen, altså 2 februar dagen før bursdagen min<3 kjøpte meg forresten solbriller i dag til 20kr, hva syntens du?

 

Bay!

Dato.27.01.2012 klokken.16:30 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Skole ball.


Hei! 

Da var ballet over, NEI! Haha! Jeg har hat det kjempe fint og det er jeg ganske sikker på at de andre hadde det også. Det beste var vel Dansingen med fri ville men fikk sykt vont i beina. Da vi kom ditt begynner ballet med at vi måtte danse polonese, å gikk vi og spiste der Snorre holt damenes tale (ganske overraska over talen hans) Og Mikaela som var super flink til og tale oven for Guttene, deretter måtte vi danse vals( da jeg egentlig skulle danse med Tobias men han stakk av så da ble det og danse med Elise F). Så ble det lek og dans<3 så dessert og lek og så ble kvelden over? (Sorry så mange så-er men var ikke sikker på osen jeg skulle skrive det) Og nå sitter jeg da hjemme og viller beina. Hehe!  


Nore pena mi!<3

POia og nora penean mine<3
 

I morgen er det heldigvis FRI så det blir langhelg! Gleder meg  til og sove lenge i morgen. SNX!

Dato.26.01.2012 klokken.23:23 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 1

Lørdag!


Hei?.♥ Nå er jeg ferdig i dusjen og endelig fant jeg minnekortet til kameraet, har ikke let etter det så lenge men lenge nokk til og føle meg dum når jeg finner det i pc-en ? Hehe?  I kveld  skal vi ha Taco, gleder meg faktisk  til og spise det har hatt kjempe lyst på det i flere dager nå. 


SNX!

Dato.21.01.2012 klokken.16:15 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

TGIF!


Hei? når jeg skulle ta bussen hjem i dag var det en fra ungdomskolen som var irriterende, omg! Han skulle absolutt sitte ved siden av meg.. ble irritert, i tillegg satt jeg og snakka med mamma på mobilen? uansett på skolen i dag har vi dansa vals , polonese og hat kunst og håndverk.

Endelig er det fredag? TGIF!!<3 herlig og ha helg, har hatt helg følelse siden tirsdag.  
Ha en fin Fredag<3

 

Dato.20.01.2012 klokken.15:31 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Smile to the world!


hei! på vei til kolen i dag møtte jeg en fyr som hadde et helt sjukt utrykk når han så på meg.. seriøst skummelt, vi hadde RLE prøve på skolen i dag men vi får ikke kakke:-(Det var en som bare hadde klussa over arket irriterende jeg tror det gikk ganske bra men er litt usikker. 
Dato.18.01.2012 klokken.15:50 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 1

Blogging< 3


Nå sitter jeg nede i stua med Mamma, Sandra og Tommy og ser på boliggreier på Tv. Syntes ikke det er så veldig gøy og se på så jeg tenkte jeg skulle blogge litt<3.. 

Men det er jo ikke alid man vet hva man skal blogge om.. Så tenkte jeg skal Video blogge i mora.. Men da vil jeg ikke ha stygge kommentarer på den<3  er ikke 100% sikkert. =D  

Kommer ikkert til og video blogge masse fremover....Åssen høres det ut??


 

Sakkes-Rebecca<3

Dato.06.10.2011 klokken.20:47 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

SKJEDE SEG BILDER =PSååååå..Trøtt<3


WOOOPS...Hah..<3


GRUSOMT....=-D


Hehe!!!!.............=-P


Halla...Hale Meg...;-)


Har vi ikke Kul bil<3

 

Skjeder du deg?

Har du en Kul bil? haha..

Snakes- Rebecca<3

Dato.06.10.2011 klokken.13:01 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 2

Bilder fra frokosten =DHanna<3  (tantebarnet mitt)

et glass melk om morgen er jo altis bra<3pc-en min LOVE:IT

 

Hva har du gjort sålankt i dag?

snakes- Rebecca<3


Dato.06.10.2011 klokken.11:34 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 2

13 Plass =D =D


Sykt Happy..Jeg har hatt Bloggen min i 2 dager. Og ligger alerede på 13 plass... =DTUSEN TAKK ALE FANTASTISKE LESERE<3..

=D

Snakes-Rebecca<3

Dato.06.10.2011 klokken.09:10 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 2

God Morgen :)


På morgen er det ikke så mye og blogge om!

I dag har jeg ingen planer får dagen, blir sikkert som i går, Slappe av og bare ta det helt med ro hjemme.

Bilder fra i går kveld:

 

Dette er Katten min Akira<3 Hun er 1år og er kastrert.. 

 

Har du katt?

Håper du får en Fin Torsdag<3

Snakes- Rebecca<3

Dato.06.10.2011 klokken.08:54 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

DesignIna Anjutahits