Rebecca Lisell Brenna - Stop for a second and smile♥

Den har kommet!


God Morgen! Har nettopp inntatt dagens frokost, samtidig som jeg har blad i min personlige almanakken min. Når jeg sto opp i dag var det første jeg gjorde å gå bort til postkassa og der lå det en grønn eske, og inni der lå min almanakk. yey! Er så fornøyd med den! Har ingen spesielle planer i dag, blir vel en joggetur litt senere. En sykkeltur for å kjøpe kebab, og i kveld klokka 19:55 skal jeg se på MGPJ!Syntes om almanakken?

Dato.31.08.2013 klokken.11:34 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 4

20 days!


Hei!! åå, er så sykt glad for at det endelig er helg! Har ventet på det hele uken. Etter innlegget i går klede jeg på meg trenings klær og joggesko og kom meg ut. Fikk meg en sikkerligg joggetur i går på ca.8-9km. Herlig! Syntes det er så gøy å se fremgangen, for kanskje 4 måneder siden kunne jeg ikke jogge mer en 1km før jeg var dødslisten. Har som mål nå at jeg skal trene hver dag i 20 dager tenker jeg! Kanskje lengre. Når jeg har fått trent i kveld så har jeg unnagjort 4 treningsøkter. :)

 


Skal du trene i kveld?

Dato.30.08.2013 klokken.16:07 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 1

Alle dager er ikke like bra!


HeiHei! Har følt meg veldig tom og fjern i det siste. Føler jeg har konsentrasjons evne som en ku for tiden. Skoledagen har vært så sykt lang! De tre første timene gikk ganske kjapt, men de neste tre timene følte som og jeg skulle gå en min med en snegle på slep. Når jeg skulle hjem fikk jeg og noen andre ikke lov til å være med bussen, fordi den var for full. Vi fikk beskjed om at det kom en buss til, men den bussen så vil aldri noe til! Det er så sykt irriterende at ikke skolen kan bestille to busser, virkelig behov for dette! Sorry, dagen har ikke vært så ile som det jeg har skrevet her! Nå skal jeg slappe av, og i kveld en gang blir det en joggetur! Heldigvis er det helg etter dagen i morgen:)
Skal du jogge i kveld?

 

Dato.29.08.2013 klokken.17:09 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 2

Antrekk 28:08:13


Hei! Kom så si nettopp hjem fra trening (sikkert en time siden når jeg er ferdig med dette innlegget). Er ganske herlig å være frisk igjen sånn at jeg kan få trent hver dag, eller i ihvertfall nesten det. Har hatt bare fag på skolen i dag, som vil si at det har vært ganske ok dag. Har egentlig ikke så mye å fortelle i dag, så her er dagen antrekk!

syntes?

ses!! :)

Dato.28.08.2013 klokken.18:52 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 2

Innkjøp!


Hei!
Vil først bare si at jeg er veldig takknemelig for at dere leser bloggen min! Seter så utrolig stor pris på det!

Kom meg på skolen i dag, noe som gikk helt greit. Etter masse lekser og styr tok jeg og mamma turen til Jessheim og shoppet litt. Kos!

Genser fra h&m. 250kr

3 for 29 på bikbok.

3 for 29 på bikbok.

3 for 29 på bikbok.

Senklesett fra jysk!

Fra H&M. 50kr

Fra H&M. 40kr

Fra H&M. 30krPledd fra jysk. 100kr

Dato.27.08.2013 klokken.20:09 Kategori: Innkjøp♥ Kommentarer: 1

Test.


// først! Her skal dere svare enten a,b,c eller d. Under hvert spørsmål kommer det til å stå hvor mange poeng hvert av svarene har. Det er ikke om å ha så mange poeng som mulig. Du skal regne sammen poengene dine og nederst i innlegget står det hva poengene er delt opp. Og den ''remsen'' du fikk er den som gjelder for deg. (si ifra vis dere ikke kjønte så skal jeg forklare det bedre). 
 

Følger du medpå hva som er ''det nye'' eller er klær bare for å holde varmen? Fin det ut med å ta denne testen! 

Spørsmål .1.Du beskriver deg selv som:

                    a) Forsiktig. Du liker ikke å skille deg ut i mengden. 

                    b) Festens midtpungt.

                    c) Kreativ og litt analedes.

                    d) En av gjengen.

Poeng: A:1, B:4, C:3, D:2

Spøsmål . 2. Hva er ditt favoritt dyr?

                    a) Hunder 

                    b) Katter

                    c) Hester

                    d) Ilder eller iguana. Du klarer ikke å bestemme deg.

Poeng: A:2, B:1, C:3, D,5

Oppgave.3. Hva er din favorittmat

                    a) Sterk, sterkere, sterkest. Sterk mat er best!

                    b) Enkel mat. Ingenting som er rart eller for eksotisk. 

                    c) Tex-mex- taco og sånn med mye ost. 

                    d) Vegetar- friske, sprø grønsaker med gode smaker. 

Poeng: A:4, B:1, C:2, D: 3

Oppgave.4. Hva har du mest lyst å gjøre i ferien. 

                    a) Hoppe i fallskjerm.

                    b) Reise til Paris. 

                    c) Gå på lang tur i fjelle.

                    d) Slappe av. 

Poeng: A:3, B:4, C:2, D: 1.

Oppgave.5. Hva slags musikk liker du?

                    a) Country

                    b) Pop

                    c) Jazz

                    d) Salsa

Poeng: A:3, B:2, C:4, D:5

Oppgave.6. Hva er favoritt fargen din? 

                    a) Sort

                    b) Rosa og lilla

                    c) Naturfarger- brunt, grønt og blått. 

                    d) Liker alle farger. 

Oppgave.7. Hva vil du helst gjøre etter skolen?

                    a) Spille et spill med en vennine.

                    b) Se på TV sammen med familien. 

                    c) Lese en bok. 

                    d) Gå på håndball /fotball trening. 

Poeng: A:3, B:3, C:2, D:4.

Oppgave.8. Hvilket tema kan du mest om?

                    a) Favoritt gruppa di. 

                    b) Dine venners liv og følelser. 

                    c) Ditt favoritt TV program eller skuespillere. 

                    d) Hvordan du skal tiltrekke deg oppmerksomhet. 

 

Poeng: A:2, B:4,C:2, D:4

 

Hva ble du? 

Dato.26.08.2013 klokken.20:27 Kategori: Moro hjørne? Kommentarer: 0

Ny kategori


HeiHei! Har blad igjennom en del gamle blader, aviser og hobby bøker og fant masse jeg har lyst å dele her på bloggen. Derfor tenkte jeg at jeg skulle lage en ny kategori her på bloggen der jeg deler aktivitetene jeg har funnet. Tenkte jeg skulle kalle det morohjørne Tenkte jeg skulle legge ut et sånt innlegg anen hver uke, eller noe! Hva tror dere?
Dato.26.08.2013 klokken.18:52 Kategori: Moro hjørne? Kommentarer: 1

Timeplaner!


Hei! Har lagd meg noen nye timeplaner. Lagde meg en for ikke så veldig lenge siden men ble ikke sånn veldig fornøyd! Så har eksperimentert litt nå. Så nå har jeg fire forskjellige jeg kan velge mellom. Sånn her ser de ut:hvem syntes du var finest? 

Dato.26.08.2013 klokken.15:40 Kategori: Diverse♥ Kommentarer: 2

Blondt øyeblikk!


Hei! Ble hjemme fra skolen i dag. Har vært syk hele helga og følte meg ikke noe bedre når jeg sto opp i morges. Trodde først at jeg skulle klare skolen, men det endret seg fort. Har vondt i halsen, rendene nese, er slapp og har vont i både nakke rygg. Så fant fort ut at det var best å holde seg hjemme. På syke dager er det godt å bare ligge i senga eller i sofaen og bare slapp av. Her kommer vi til overskriften. Tittet igjennom blogger istad og fikk et blond øyeblikk. De fleste har hørt om børsten tangle teezer. Sant? Ja! Uansett. Så i sta at det gikk ant å åpne den. (ser på bilde under). Uff! Har hatt børsten i godt over 2 måneder og finer først ut nåå! haha! Ganske smart da sånn egentlig. Jeg har brukt rommet inni børsten til å legge hårstrikk og ''klemer'' eller hva det heter :)Viste du det fra før av?


Dato.26.08.2013 klokken.11:43 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 1

Instagram!

Hei! Ser på frustrerte fruer nå! Tenkte bare jeg skulle lage dette innlegget siden jeg fikk noen spørsmål om hva jeg het på instagram for en stund tilbake. Jeg heter : rlbnice og det er min eneste bruker. I dag skal jeg kanskje gå på fjellet. Vi prates i kveld!

Dato.25.08.2013 klokken.12:10 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 1

Et lite plaster på såret.


Hei!
Beklager at jeg ikke har blogget! Har egentlig ikke noe god unnskyldning heler. Sto opp ganske tidlig i morges (klokka 8 faktisk.) fordi jeg hadde litt problemer med å puste. Det ble litt bedre etter hvert, men vi tok likevel turen til legevakta der de fant ut at det bare var et virus. Fikk ingen ting for det så etter det dro vi innom butikken og kjøpte halspastiller, smoothie og litt andre ting!
Det var vel på Onsdag jeg datt ut av blogginga. Var på tusenfryd til 9-tiden og på turen hjem derifra var det litt kø+ at vi rotet oss litt bort noen som førte til at klokka ble 11 før vi kom oss hjem. Etter den dagen har jeg egentlig bare lagt bloggen litt til siden og konsentrert meg om andre ting. Resten av dagen skal jeg bruke til å slappe av, og prøve å bli frisk så fort som mulig!


Hva skal du i dag?

Dato.24.08.2013 klokken.14:28 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Black and white


Hei! Startet dagen med stress. Våknet 10min senere enn det jeg pleier, å det har mye å si. Rakk heldigvis bussen da. Har hatt en helt normal skoledag. Katarina ble med meg hjem etter skolen. Tar buss fram og tilbake på skolen, og på tur inn i bussen i dag tråkket jeg i tyggis. Typisk meg! Følte at jeg satt fast. Ble en liten tyggis sti etter meg inn på bussen, og en venninne sa at det luktet tyggis etter meg. :P Ellers har jeg vært å trent, som vanlig og egentlig bare hatt en helt vanlig hverdag! :)Ses!

Dato.20.08.2013 klokken.20:23 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 3

Monday!


Hei!
Har nettopp vært i dusjen etter en helt ok treningsøkt. Har skjedd det samme i dag som alle andre mandager fremover kommer til å være, bortsett fra det at skoledagen byde på mye latter. Læreren min hadde med seg sønnen på jobb i dag som er 3-4 år eller no. Utrolig skjønn unge som ikke klarte å sitte i ro de siste timene. Han for rund i klasserommet og fant på masse som fikk hele klassen til å le. Den ene timen virket utrolig lang, og ikke minst kjedelig, men det er vel ikke så rart når man prater om politikk. Da jeg kom hjem gjorde jeg lekser og sjekket mailen der gavekortet som jeg vant hadde kommet så nå er min personlige almanakk bestilt. Tror den blir veldig bra, gleder meg til den kommer! :)
Nå skal jeg egentlig bare slappe av og ladde opp batteriene til en ny skoledag i morgen.

Her er kveldens Chile antrekk!

Ses!

Dato.19.08.2013 klokken.19:03 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 3

Vant personlig almenrakk!


Hei! Sto opp oss Katarina i morges! Nå regner det som fy ute, det er helt sykt ute. herregud! Det er som om noen har settet på dusjen ute. herregud, det er sykt! Ble hentet oss katarina i 4-tiden, og siden da har jeg sittet på ebay. Fikk melding av Emilie der hun skrev at jeg hadde vunnet konkurransen til Erica kvam (l0ve.blogg.no) så måtte jo seilfølgelig sjekke det. Der sto hotmail adressen min, som betyr at jeg vant. Har aldri vunnet noe før, så var utrolig gøy! :DSes!

Dato.18.08.2013 klokken.19:11 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 1

Heia!


Hei! Er oss beste jenta Katarina nå! Skal sove over her i natt. Vi har tatt masse bilder, ledd mye + at vi har lagd hjemmelaget is kakao :) Bilder vi tok kommer senere. Tror også det kommer ny header!
Kos dere i kveld!!

Dato.17.08.2013 klokken.19:42 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Videoblogg- i skoleveska


Hva syntes dere om videoen?

Dato.15.08.2013 klokken.07:14 Kategori: Videoblogg♥ Kommentarer: 0

Video på vei!


Hei! Venter på at neglelakken skal tørke. Er faktisk litt rart å skrive med en hånd. Uansett, i morgen begynner skolen så jeg har lagd en video til dere som jeg forhåpentlig vis får lastet opp og postet i kveld. Skal prøve så godt jeg kan! Videoen er ganske enkel egentlig. Viser dere litt ting som er kjøpt inn til skolestart, og hva som blir med i skoleveska. Hvor ting er i fra osv. Skal få redigert videoen snart så krysser fingrene for at jeg får den ut før midnatt :) ses!
Dato.14.08.2013 klokken.18:58 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 1

Antrekk 13.08.13


Hei! Er helt grusomt å tenkte på at sommerferien snart er over. En dag til for min del. Misunner dere som ikke begynner før på mandag. Kommer virkelig til å savne det å ha sommerferie. uff! jaja, det er jo bare sånn. I dag har jeg egentlig bare ligget rett ut. Har skrivet ned litt fra sommerferien som kan være greit å ha. Nå sitter jeg å hører på sanger av Demi Lovato. Her er dagens antrekk.


ses!

Dato.13.08.2013 klokken.16:19 Kategori: Antrekk♥ Kommentarer: 1

Inspirasjon!//bilder-weheartit

Dato.12.08.2013 klokken.19:01 Kategori: photo's♥ Kommentarer: 1

Antrekk 10:08:13


Hei! Har hatt en helt vanlig dag. Startet dagen med frokost etterfulgt av en treningsøkt og dusj etter det. Sykla en tur opp på butikken i sta og kjøpte noen grønsaker som vi skulle ha til kebaben som nesten nettopp er inntatt. Utrolig godt. Det var vel egentlig det! Føler jeg blogger mye om det samme for tiden. Så i dag slenger jeg med dagens antrekk.

//bokse-bikbok, topp-ginatricot ,ring-julegave, arbmbånd-vet ikke, smykke-gran canaria.

Dato.10.08.2013 klokken.17:36 Kategori: Antrekk♥ Kommentarer: 1

Innkjøp og litt anent!


Hei! Har hatt en utrolig koselig dag med venner, familie og shopping! Ble med Mina til Jessheim i ettermiddag Jeg kjøpte egentlig ikke så veldig mye, men kjøpte litt små ting til skolestart som kan være fint å ha! Kjøpte meg 2 skrivebøker, en liten og en stor fra Clas Olson til 29 og 39 kr. Kjøpte også en neglelakk til 10 kr fra Only.
ses!

 

Dato.09.08.2013 klokken.21:02 Kategori: Innkjøp♥ Kommentarer: 1

''buterfly's get tired''


Hellu! Er svett å føler meg fæl rett og slett, men det er jo egentlig også meningen etter en joggetur. Har fått for meg at det er utrolig gøy å jogge. Helt ærlig tror jeg det bare er for å få motivasjon til å jogge. Det er en ganske herlig følelse når beina bare kan kjøre på og man ikke føler seg sliten. Elise kom i morges, lenge siden jeg har hatt så mye kontakt med hun,så det var koselig! Når hun dro satt jeg meg godt til rette i sofaen og så på et par episoder av ''greas anotemy '' eller hvordan det skrives.

Hva har du gjort i dag?? ses!

Dato.08.08.2013 klokken.17:53 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 2

rlbnice.blogg.no på facebook


Hei! Som noen av dere vet har jeg facebook side. Jeg legger ut alle innleggene mine der, så vis dere går inn HER liker siden min er det lettere å følge med på bloggen min! :Dskal du like? 

Dato.07.08.2013 klokken.18:40 Kategori: Diverse♥ Kommentarer: 1

Summer!


Hei! Her er det 26,5 grader, og sola skinner til 1000. Er sykt herlig med sommer. åhh! skulle ønske det var ''summer forewer''! Ble lignende en stund i senga i morges. Var svimmel og kvalm, men det gikk heldigvis over etter hvert. Har gjort unna dagens treningsøkt og litt ryddig her og der. :D Har fått tilbake motivasjonen når det gjelder trening. Trengte bare noen dages pause og en ny trenings rutine. Forresten, håret mitt er ikke fett på bildene, var i dusjen for 2 timer siden, så håret er litt fuktig enda!

Hva skal du i kveld?

Dato.07.08.2013 klokken.16:55 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Anbefaling av filmer


Hei! Har sett en del filmer i det siste, og som alle vet fines det jo noen filmer som er bedre enn andre. Tenkte jeg skulle lage et innlegg der jeg deler de filmene jeg syntes er bra. Så da gjør jeg det :P Dear John- denne filmen så jeg faktisk i dag! Dette er en film for alle, men kanskje mest en jentefilm. Filmen var utrolig bra, og passer perfekt når man er i litt trist modus. Love happens- er en veldig romantisk film. Som gjorde at jeg fikk en liten tåre i øyekroken. Denne filmen passer perfekt vis du vil se trist og søt kjærlighet. Monte Carlo- er en morsom film som Selena Gomez er med i. Denne filmen er absolutt vert en sjanse. Filmen er morsom og passer for alle. Material girls- er en ganske komisk film, men samtidig litt detektiv aktiv. Var ikke så mange filmer, men noen. Håper dere likte innlegget så prates vi i morgen!

Dato.06.08.2013 klokken.21:55 Kategori: Diverse♥ Kommentarer: 1

Uventet, men jeg lever :P


Hei! Sto opp i dag og tenkte at i dag skulle jeg bruke dagen. Ble med mamma og Jonny til Lillestrøm eller no for å kjøpe noe nytt til oppvaskmaskinen. På turen hjem ble jeg skikkelig kvalm og uvel. Så si med en gang vi kom hjem gikk jeg inn på badet og spydde. uff! Tenkte egentlig at jeg skulle jogge i kveld, men tror jeg skal ta det med ro. Tenkte jeg skulle lage et innlegg der jeg anbefaler noen filmer. Hva tenker dere om det?
Dato.06.08.2013 klokken.17:15 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Monday!


Hei! Sitter som en slaps i sofaen. Er egentlig ganske sliten, så i dag skal jeg bare slappe av og kose meg. Var på veilednings time klokka 1 i dag. Fikk nye trenings øvelser, så har fått mer motivasjon nå! I kveld blir det kebab og film, kos! Herlig med noen slappe dagen av og til! Var ute i går å tok noen flere bilder. Skulle egentlig ut mye før, men i det vi hadde kommet oss så langt at vi skulle gå ut begynte det å pøs regne. Så vi tok litt bilder inne også!

 

-hav skal du i dag??

ses

Dato.05.08.2013 klokken.16:49 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 1

Innkjøp sommeren 2013


Hei, hei! Her kommer innkjøps videoen fra denne sommeren..Videoen begynner litt brått på, men håper det går bra! :)

Dato.05.08.2013 klokken.12:20 Kategori: Videoblogg♥ Kommentarer: 0

Barndoms venner


Hellu!

Tirsdagen som var fikk vi besøk av noen venner fra Bodø som skal være her til tirsdag. Ble skjent med de når jeg var 3-4år og har hatt kontakt med de siden. I går fant vi ut at vi skulle ta bilder av hverandre+ vennebilder.
Dato.04.08.2013 klokken.14:37 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Lofoten


Hei! Er en stund siden sist nå, men mye har skjedd! Har besøk av noen venner fra Bodø denne uka. Onsdag forrige uke kom jeg hjem fra en utrolig fin uke i nydelige Lofoten. Jeg dro med Mamma, Jonny og søte Sara. Vi tok flyet på onsdags morgen. Ble litt stress etter som vi ikke rakk toget. haha! Så vi ente opp med å parkere bilen på Gardermoen. Turen gikk først til Bodø der vi besøkte bestemor og bestefar. Vi var der i noen timer før turen gikk videre til Lofoten. Vi sov oss tante Wenche den natta. 

Torsdags morgen pakket vi sammen og takket før oss før vi dro ned til byen. Vi satte oss ned på en cafe og koste oss. Vi dro også opp på kirkegården og såt noen blomster ved graven til min døde bror. Senere den dagen gikk turen til Brettesnes der tante Bodil og mannen hennes Geir bor. De hadde fyrt opp stampen og ordnet med mat. Elsker å være på besøk oss tante Bodil. Det er så utrolig fint der! Den kvelden var utrolig gøy.

 Fredagen sto vi opp, spiste frokost og ordnet oss for fjelltur. Turen gikk til en hytte som jeg ikke husker navnet på! Det var egentlig en ganske fin fjelltur. På kvelden var det samling med ungdomshuset det de arrangerte quiz. Laget jeg var med på kom på 7.plass. 

 Lørdagen våknet jeg til pøsregn, men det hindret ikke meg i å være med på fiskekonkurransen. Jeg kledde på meg regntøy, tok med meg Sara og gikk til fiske konkurransen. Fikk ikke en eneste fisk-.- Så på diplomet jeg fikk for å være med står det ''en lånt fisk''. Senere på dagen var det grilling og fotball cup.  

Søndagen var det bare avslapning. Mandagen dro vi med ferga tilbake til Svolvær. Turen gikk videre til plassen der mamma vokste opp. Der gikk vi på fjelltur. Vi grilla når vi var ferdig med å gå over fjellet. 

Tirsdagen gikk turen tilbake til Bodø. Vi var i Bodø i 11-tiden på kvelden. Onsdagen tursla vi egentlig bare litt rund om kring og ventet på at flyet skulle gå hjem. 

Vi var også på Magic Ise.

ses
Dato.03.08.2013 klokken.16:55 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Eidsvoll

Jeg er en 99-jente som bor på den lille plassen Dal, på øst landet og trives godt her, med venner og familie. På fritiden min er jeg ute med venner og jogger. På bloggen kommer jeg til å skrive om meg og mine og om andre ting som jeg tenker kan være innteresangt for dere.Jeg tar bilder med mitt Canon eos 600D og blogger fra min HP-mini. Jeg håper du kommer til og følge min blogg og legg gjerne igjen en kommentar!:) Kontakt: rlb-blogg-rlb@hotmail.com


DesignIna Anjutahits