Rebecca Lisell Brenna - Stop for a second and smile♥

Maraton!Hei! Har vært en ganske lang dag med engelsk skriveøkt, maraton løping, trening og greys anatomy. I slutten av fjerde time skiftet jeg til trenings klær og gjorde meg klar til maraton. Når eg hadde løpt den delen jeg skulle løpe fikk jeg lyst til å kaste opp, men klarte å svelge det. Klassen jeg går i ble diska siden en i klasse ''jukset''. Litt surt! Når jeg kom hjem så jeg en episode av Greys Anatomy før jeg stakk opp på treningsenteret. Nå skal jeg se et par episoder til, så vi blogges i morgen. ses!

Dato.27.09.2013 klokken.19:42 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Den tingen det er meningen det skal stå her.


Hei!

Hadde en ganske stressende morgen, men det har jeg jo egentlig hver morgen når jeg tenker meg om. Har hatt vanlig skole i dag, men etter skolen dro jeg på konfirmasjon skolen. Ble hentet der av mamma og Hanna og har brukt resten av dagen til å være med Hanna, og jogget meg en tur. Har litt skrivesperre nå, så vet det ble et litt rart innlegg.
Dato.26.09.2013 klokken.19:31 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Løper nå!


Hei! Er egentlig på tur til å spurte ut døra og ned til busstoppet, men jeg skal klare å poste dette innlegget først. I dag har vi vanlig skole pluss at vi har naturfagprøve, hjelp meg!! Blir med Mina hjem etter skolen i dag, så det kan hende det blir ett innlegg i kveld.

Her er dagens antrekk:Nei.. nå rekker jeg ikke bussen. hade!!

Dato.25.09.2013 klokken.07:39 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 1

Homework day!


Hei!

Våknet av meg selv i dag, nesten en time før jeg trengte å stå opp. Fikk så lyst på muffins i så da syklet jeg opp på butikken og kjøpte det jeg trengte. Det var veldig godt med muffins til frokost, men ikke så veldig sunt, men det blir jo det samme som at et sunt måltid endrer ikke livsstilen din. Sant? Trengte ikke å være på skolen før halv 11 i dag siden vi har skrive dag, og det eneste jeg gjorde på skolen var å ha elevsamtale som tok sånn fire minutter. Jeg ble ferdig med det jeg skulle skrive i går så jeg ble igjen på skolen og var med noen venner. Siden jeg kom hjem har jeg jobbet med lekser og øvd til naturfags prøve. Har vært ute og jogget en tur også, men det er vel det. De siste timene har gått veldig sakte, og har på følelsen at de neste timene kommer til å gå sakte de også. Nå skal jeg øve litt mer på naturfags prøven som jeg egentlig ikke skjønner noe som helt av. haha!

Hva har du gjort i dag???

Dato.24.09.2013 klokken.18:55 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Greys Anatomy maraton!


Heisann! Er oss Nora nå. Vi har Greys Anatomy maraton. haha! Har vært en stort sett normal mandag. Skole, hjem, trene og gjøre noe etter det, og i dag er jeg oss Nora som alt nevnt. Her er dagens antrekk.

Syntes?

ses!!

Dato.23.09.2013 klokken.18:59 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Slapp dag!

Hellu! Har brukt mesteparten av dagen i sofaen på rommet mitt å sett på greys anatomy, og det kommer jeg helt sikkert til å være resten av dagen. Enda en slapp dag, noe som egentlig er ganske herlig når man ikke er i 100% form. Den halvtimen jeg ikke satt i sofaen, var jeg ute å jogget. Når jeg hadde gjortunna dagens treningsøkt har jeg trent 27 dager på rad. Føler meg litt flink. Skal prøve og bli frisk nå, men en varm dusj, og senere i dag eller i morgen kommer det et bolle innlegg. Vi ses!

Dato.22.09.2013 klokken.17:27 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Jentekveld!


Hei! I går kveld var det kjempe koselig. Henriette hadde ordnet med pizza, brus og masse godteri. Det var mye latter og prat som alt i alt ble en utrolig koselig jentekveld, med herlige jenter!


Dato.21.09.2013 klokken.19:04 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Jeg lever!


Hei! Må først bare si at jeg lever, vet at det er over en uke siden jeg blogget sist, men jeg skal prøve å skjerpe meg! Skal prøve å ikke forårsake en liten skuffelse til de som fremdeles leser bloggen min. Skal lage et innlegg senere idag om gårsdagen, men nå skal jeg kose meg her og se et par episoder av Greys Anatomy.
Hva skal du i dag??

Dato.21.09.2013 klokken.13:22 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Lørdag!


Hei og god kveld kjære lesere. Har hatt en ganske fin lørdag. Startet dagen med en treningsøkt etterfulgt av noen episoder av grey's anatomy. Helt hekta nå! Etter det dusjet jeg og ordnet meg og tok turen videre til Katarina. Vi lagde smoothie og så på film. Veldig koserlig!

I kveld skal jeg bare kose meg hjemme. Mamma holder på å lage wok så skal spise det litt senere. Det blir vel også noen episoder av Greys anatomy. :)Har fått inn en del spørsmål i det siste, og vet ikke helt om jeg skal lage video eller om jeg skal lage et innlegg. Hva vil dere ha??

Dato.14.09.2013 klokken.20:06 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Videoblogg- sopp og bærtur!


 

 

Hva syntes du om videoen??

Dato.13.09.2013 klokken.15:33 Kategori: Videoblogg♥ Kommentarer: 0

Tema bilder: Høst!

Hva syntes du om bildene??

Dato.12.09.2013 klokken.22:24 Kategori: Tema bilder♥ Kommentarer: 0

Sopp og bærtur!


Hei! Har vært en ganske herlig dag egentlig! Sto opp en time senere enn det jeg pleier, sykt herlig. I dag har jeg nemlig vært på sopp og bærtur med klassen noen få minutter unna her jeg bor. Liker sånne dager man ikke trenger å bruke hode, og bare kan daffe rund med venner. Når vi var ferdig på skolen dro jeg rett til treningsenteret som ligger noen få minutter unna. Så i dag fikk jeg unnagjort skole og dagens trening før klokka 2. I like!! Resten av dagen skal jeg bruke på å se på Greys anatomy og redigere en video fra turen i dag.


Har du vært på sopp og bær tur??

Dato.10.09.2013 klokken.15:17 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Besseggen!


Hei!

Lenge siden sist nå. Beklager det! Hadde en stressende dag for litt tilbake og datt bare helt ut av blogginga. Gidder ikke fortelle dere om dagene før helga, med mindre det er noen som ønsker det??

I helga gikk turen til Jotunheimen. Vi dro opp ditt fredagen etter skolen og kom hjem i går. Jeg, Mamma og Jonny dro opp dit for å gå Besseggen. Vis noen lurte er det et fjell. Turen opp startet lørdagsmorgen 08:30. og vi var nede av fjellet 18:00. Herregud så sliten jeg var da. Vi skulle egentlig ta båten tilbake igjen, men kom et par minutter etter siste båt hadde dratt. Vi fikk beskjed av en man at det tok 2 timer å gå langs vannet tilbake, men det var jo helt feil. Etter 3 timer hadde vi kommet litt over halvveis tilbake og det var bekmørkt ute. Etter noen telefoner ente det opp med at røde kost kom og hentet oss og fikk oss i land der vi skulle. Godt var det! Tror aldri i livet jeg hadde kommet meg helskinnet igjennom turen tilbake. haha!

SES!

Dato.09.09.2013 klokken.15:29 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 2

Høsten er kommet!


Hei! Har så si nettopp kommet hjem fra trening, ble litt sen trening i dag etter som Nora har vært på besøk. Kjempe kos! Vi har for det meste ligget som to slasker i senga og sett på Grey's Anatomy. I dag er det jo første septemberr som forhåpentlig vis de fleste av dere vet, og forhåpentlig vis vet dere at det betyr at høsten har kommet. Gruer meg så sykt til kalde mørke høstkvelder. Februar, pliz come! Holder på med noen få forberedelser til høsten. Har for eksempel begynt å bytte ut klærne på klesstativet til litt mer høst klær.

 

Gårvelden gikk for det meste til å høre på flinke MGPjr deltagere. Samtidig koste jeg meg med smoothie og wasa! :) 

Må bare dele disse bildene med dere! Akira hadde en litt undelig måte å sove på. ahha!

Dato.01.09.2013 klokken.20:28 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Eidsvoll

Jeg er en 99-jente som bor på den lille plassen Dal, på øst landet og trives godt her, med venner og familie. På fritiden min er jeg ute med venner og jogger. På bloggen kommer jeg til å skrive om meg og mine og om andre ting som jeg tenker kan være innteresangt for dere.Jeg tar bilder med mitt Canon eos 600D og blogger fra min HP-mini. Jeg håper du kommer til og følge min blogg og legg gjerne igjen en kommentar!:) Kontakt: rlb-blogg-rlb@hotmail.com


DesignIna Anjutahits