Rebecca Lisell Brenna - Stop for a second and smile♥

Innkjøp


Hei!

Innkjøpene skulle egentlig komme i går, men det ble mørt før jeg rakk og ta bilder. Jeg kjøpte for det meste alt på BikBok, men jeg kjøpte også en bukse på h&m . På bikbok hadde de ta tre betal 199.
syns?

Dato.21.10.2013 klokken.17:43 Kategori: Innkjøp♥ Kommentarer: 0

Nattefrost


God Morgen! Sto opp klokka 9 i dag, og det var nattefrost ute og minus 3 grader. Fikk sånn liten happy feeling, men gleder meg egentlig ikke til vinteren. Er en grunn til at dette blir andre året på rad jeg drar til Gran Canaria over en lengre periode. I dag kommer Katarina, og jeg tenkte vi skulle dra opp til Letohallen etter som de har åpent hus i dag. Innkjøpene fra i går kommer i kveld.

 
Hva skal du i dag?

Dato.20.10.2013 klokken.10:12 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 1

Jentekveld!


Hei! Kom hjem fra Jessheim for en liten stund tilbake. Tenkte å vise innkjøpene i morgen. I går kveld var det utrolig koselig, var på en liten jentekveld oss Nora men de herlige jentene, Mina, Ingvild, Sara og Stine. Vi lagde pizza og brownies og koste oss med det mens vi så på film og hadde allsang. Minneverdig kveld!


Jeg ente opp med å lage en kollasj med noen av bildene vi tok sammen. Siden på hvert eneste bilde er det en eller anen som lager en grimase, spiser osv. haha!
Hva gjorde du i går?? 

Dato.19.10.2013 klokken.19:22 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Marius Genser


 

Hei! Mamma ble ferdig med marius genseren min i går kveld, så fikk ha den på meg i dag. Liker den veldig godt, og har hatt lyst på sånn i nesten ett år nå, og nå har jeg det. Skal begynne å bli litt produktiv selv nå. De to siste timene på skolen i dag var utrolig kjedelig, trodde aldre i livet at klokka skulle gå fremover. Det var to stykker fra Eidsvoll bygningen som holdt foredrag om det, noe jeg har hørt et par ganger før. Ble utrolig happy i går, fant ut at det var kommet nye episoder av Greys Anatomy så nå skal jeg se de.

 


Vi snakkes.

Dato.16.10.2013 klokken.19:15 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Tirsdag
Hei! Kom hjem fra skolen for en kort stund siden. Dro innom biblioteket en kapp tur og fikset noe. Tirsdager er vel de dagene jeg syntes er best på skolen, siden jeg har mat og helse halve dagen, etter det er det bare matte og spansk. Ganske greit. Nå skal jeg opp å hive på meg trenings klær og komme meg opp på treningsenteret. Når jeg er ferdig med å trene i dag så har jeg trent hver eneste dag i 50 dager.

So proud! Men hadde!

Dato.15.10.2013 klokken.15:11 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 1

I am here!

Hei! Er egentlig dypt konsentrert i algebra nå, men trengte en pause. Har planlagt hele helgen at jeg skulle begynne å blogge igjen i dag. Har hatt veldig hektiske dager og har derfor lagt bloggen til side, men nå skal jeg prøve på nytt. Har for det meste drivet med skolearbeid i dag, og kommer vel til å fortsette med det ut over kvelden.

Hva har du gjort i dag??

Dato.14.10.2013 klokken.18:16 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 1

Weekend #39. 13

  • 03.10.2013kl.17:29
  • Kategori: Weekend
  • kommentarer: (3 )

 

 

Dato.03.10.2013 klokken.17:29 Kategori: Weekend Kommentarer: 3

Høstferie.


Hei Hei! Syntes det er utrolig deilig med ferie, og er ganske siker på at jeg ikke er den eneste. Sant? Selv bruker jeg høstferien min oss pappa. Har vært å shoppet litt og gjort mye annet rart, men tar for det meste livet med ro, eller nesten det. Høstferien min startet vel egentlig i går etter som jeg var å jobbet oss storesøstera mi på mandag, og hjalp storebroren min med flytting. Sykt fint det huset han bor i nå, skulle virkelig ønske jeg også kunne flytte. Jeg blir så utrolig fort lei av ting, og nå etter litt over 5 år i det huset jeg bor i nå. Ok! Det er vel egentlig ikke så mye, ettersom jeg brukte et halvt år av de 5 årene på å bo i utlandet. I går var jeg på shopping med pappa, og fikk med ny vinterjakke og superundertøy. Absolutt et must, ettersom jeg er ''stukk'' i Norge til februar.

Elsker vinterjakka! Som dere ser på bildet under har den pels på hetta! Syntes det er så fint. For dere som lurer er pelsen selvfølgelig fake. Jakka er fra Cubus og kostet 599.-Superundertøyet er veldig behagelig mot huden og klør ikke i det hele tatt. Den er i fargen mørke lilla, og ikke svart. Den er fra XXL og kostet 399.-


Syntes?

Dato.02.10.2013 klokken.18:32 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Eidsvoll

Jeg er en 99-jente som bor på den lille plassen Dal, på øst landet og trives godt her, med venner og familie. På fritiden min er jeg ute med venner og jogger. På bloggen kommer jeg til å skrive om meg og mine og om andre ting som jeg tenker kan være innteresangt for dere.Jeg tar bilder med mitt Canon eos 600D og blogger fra min HP-mini. Jeg håper du kommer til og følge min blogg og legg gjerne igjen en kommentar!:) Kontakt: rlb-blogg-rlb@hotmail.com


DesignIna Anjutahits