Rebecca Lisell Brenna - Stop for a second and smile♥

Lørdag


God morgen!
Våknet tidlig i dag, noe som jeg hater ettersom det er helg. Sto opp å lagde meg havregrøt og satt meg i sofaen og skrudde på privat praksis. Som jeg har sett på helt til nå. Når episoden er ferdig går turen opp til treningsenteret. Kommer et innlegg til senere i dag. Ses!

Dato.30.11.2013 klokken.10:44 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 1

Teknisk museum.


Hei! I går var jeg og noen andre utvalgte fra skolen på teknisk museum i Oslo. Var ganske gøy. Vi fikk gå veldig mye fritt som var ganske herlig. Er ikke veldig glad i å være på museum å høre på folk prate. Liker å se på de tingne jeg selv vil.

Fikk sendt bildene over av Mina?

Når jeg kom hjem var mamma borte, og jeg hadde ikke med meg nøkke. Følte meg så fortapt helt til jeg fant ut at broren min som bor like i nærheten hadde nøkkel. Save my day.

Brukte resten av dagen på å trene og øve til prøve. Det er grunnen til at jeg ikke blogget i går. Følte jeg måtte prioritere litt. ;)

Dato.29.11.2013 klokken.20:02 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Black and white


God ettermiddag!
Skulle virkelig ønske det var lyst ute mye lengre enn det er. Rekker aldri å ta noen fine bilder. Lyset ute er fælt å ta bilder i så derfor kjører jeg svart hvit bilder. Ser fram til morgen dagen. Skal på teknisk museum. Blir herlig å sleppe skolen i morgen. Det var bare noen få elever som ble plukket ut. Må innrømme at det var litt gøy å bli enn av de. Nå skal jeg til treningsenteret. Ses

Dato.27.11.2013 klokken.15:42 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Mattetentamen.


Hei!
Utrolig men sant så har ikke den dagen her vært så ile. Sikkert havregrøten til frokost som gjorde susen. Foresten, det burde dere prøve. Overaskende godt. Har bare slappet av etter et par timer med matte på skolen i dag. Mattetentamen med andre ord. Det var en halvtime til bussen kom når jeg var ferdig, så jeg stakk innom butikken og belønet meg selv for dagens instas med en litago som var utrolig godt.

Resten av dagen går som den pleier, eller nesten da. Nå skal jeg fikse noen adventsgaver før jeg drar opp på treningsenteret i et par timer før det er hjem for å spise middag før joggeturen i kveld.

Baybay!!

Dato.26.11.2013 klokken.15:18 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Trening


Helluen! Endelig har jeg fått på meg treningsklær og er egentlig på tur ut døra. Hadde rett, det var bokfremføring i dag. Følte det gikk helt greit. Får vel vite mer senere. I morgen er der mattetentamen. Uff! Matte er det verste faget å ha matte i. Nå skal jeg å trene.

Ses!

Dato.25.11.2013 klokken.15:34 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Travelt


God morgen! Har det egentlig ganske travelt nå, men jeg tenkte bare jeg skulle kjappe meg å si hei og takke alle som allerede har vært innom bloggen min. Setter jeg utrolig stor pris på. I dag er det tilbake på skolebenken, og bok fremføring ifølge det jeg har fått med meg.

Ha en fin dag folkens!

Dato.25.11.2013 klokken.07:37 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Hei


Heihei! Har bestemt beg for å begynne å blogge igjen. Savner det litt. Så da dr det jo bare å starte. Håper dere kommer til å følge bloggen fremover. Har planlagt mye gøy.
I dag har jeg vært ute i kulda og tatt litt bilder. Ble ganske fornøyd med de. Bildene tenkte jeg å spare litt på. Så dere får se de etterhvert. Her er dagens meg!

Hva syntes du om bildene??

Dato.24.11.2013 klokken.19:24 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Back


Heihei!
Har vært en god stund siden jeg har blogget nå, og begynner å savne det litt. Syntes før det var sånn stress å ta bilder hver dag, men jeg har funnet ut at jeg kan bruke litt mer bilder fra telefonen. Etter som jeg har fått meg ny telefon med ganske bra bildekvalitet. Har brukt de siste timene på å redigere bilder.

Hva syntes du om bildene?

Dato.17.11.2013 klokken.21:33 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Eidsvoll

Jeg er en 99-jente som bor på den lille plassen Dal, på øst landet og trives godt her, med venner og familie. På fritiden min er jeg ute med venner og jogger. På bloggen kommer jeg til å skrive om meg og mine og om andre ting som jeg tenker kan være innteresangt for dere.Jeg tar bilder med mitt Canon eos 600D og blogger fra min HP-mini. Jeg håper du kommer til og følge min blogg og legg gjerne igjen en kommentar!:) Kontakt: rlb-blogg-rlb@hotmail.com


DesignIna Anjutahits