Rebecca Lisell Brenna - Stop for a second and smile♥

Ny blogg


Finer du HER

Dato.31.12.2013 klokken.11:45 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Pepperkakehus!


HeiHei! På skolen i dag fikk vi vite hva vi kom opp i, i muntlig! Kom heldig vis opp i Samfunnsfag og er så letta. Spansk læreren min har hele uka sagt masse om hva jeg skal gjøre hvis jeg kommer opp i spansk, så var nesten helt sikker på at det var det jeg kom opp i. Men neida, og det er jeg super glad for. Når jeg kom hjem dro jeg opp på treningsenteret, og når jeg kom tilbake hadde mamma lagd deig til lussekatter, siden det er santalucia i dag. Så da ble det baking av lussekatter, og så kom en liten del av familien, og Hanna og jeg lagde pepperkakehus! :)
 

Dato.13.12.2013 klokken.21:16 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 1

Smile to the camera.


Hei! Har nettopp spilt inn videoen på nytt, så tenkte jeg skulle redigere den i kveldinga. Ble ikke fornøyd med den første jeg spilte inn men håper jeg kan bruke denne. Skal snart opp på treningsenteret for å trene. Dagen har gått som normalt. I morgen blir det julegrøt på skolen, og på fredag får jeg vite hva jeg kommer opp i på muntlig!Hva skal du i dag?? 

Dato.11.12.2013 klokken.15:44 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Sepia


Hei! Har vært en veldig lang dag, men den har også vært innholdsrik. Kom hjem fra skolen klokka 5 i dag. Vi har kunst og håndverk fremføring på torsdag eller fredag, er litt usikker. Så jeg og jentene ble igjen på skolen i ett par timer og jobbet med den. Har også vært i kirka i dag, og for en gang skyld følte jeg det gikk litt fort. Etter at jeg har kommet hjem har jeg spist, var så sulten når jeg kom hjem. Ellers har jeg jobbet litt med skolesaker.


Har også spilt inn en liten video til dere, vet ikke helt om jeg kommer til å legge ut akkurat denne versjonen, men det kommer en video ganske så snart. ses!

Dato.10.12.2013 klokken.21:28 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Back from sjusjøen


Hei!
Var en utrolig koserlig tur til sjusjøen igår. Vi fikk omvisning rundt om kring på sjusjøen. Vi stoppet på kaffehuset og kjøpte oss hver vår muffins og kopp kakao.

Etter det dro vi tilbake til Mariane som vi var på besøk oss. Vi fikk servert rådyrfile og rotstappe. Kjempe godt. På turen hjem fikk vi et aldri så lite stopp. Vi stoppet opp rett foran Hamar Kommune skiltet. Når vi gikk ut av bilen fant vi ut at vi hadde pungtert. Vi hadde jo selfølgelig ikke med oss reservehjul. Så etter å ha styrt med tettningsmiddel osv ringte vi etter hjelp. Etter å ha vært pungtert i nesten to timer kom hjelpen. Heldigvis! I minus 14 grader ble det dekkskifting på motorveien. Haha! Vi kom oss heldigvis hjem til slutt.

Hva gjorde du i går??

Dato.08.12.2013 klokken.11:45 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Sjusjøn


Heihei! Nå sitter jeg i bilen på vei til sjusjøen der vi skal møte noen slektninger.
Det ble ikke noe innlegg i går ettersom det skjedde noe hele dagen. Først var det jo skole, og etter skolen skulle jeg egentlig dra til Jessheim med noen venner, men det ble det ikke noe av så dro ditt heller med Tante og Mamma. Fikk kjøpt meg et lite juletre, klesshenger med øredobb holder og en skrivebok som jeg skal ha med til Gran Canaria. Tenke og hvise dere bilde i morgen.

Iskakao!? love of my life. Det er så utrolig godt så det måtte jo også med!
Når jeg kom hjem fra Jessheim var det rett inn på do.. haha! Tror jeg begynner å reagere på å kjøre bil. Anyway! Når jeg kom hjem lagde jeg muffins som jeg spiste mens jeg så på den nye episoden av Grays anatomy! Herlig!!!

Hva gjorde du i går?

Dato.07.12.2013 klokken.11:24 Kategori: Antrekk♥ Kommentarer: 0

Besøk


Hei! Har hatt besøk av Nora og Stine som ble med meg hjem etter skolen. De dro for en time  tilbake eller noe. Vi har for det meste pratet og led. Skulle akkurat til å ta bilder når de dro, så derfor slenger jeg med disse bildene av meg.
Hva har du gjort i dag?

Dato.05.12.2013 klokken.17:27 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

100 dager folkens! Wii!


Gud så herlig! Trodde aldri i livet at jeg skulle klare det! Det startet med at jeg skulle klare 20dager med trening på rad og det har økt og økt opp til 30, 40 osv. Nå har jeg trent i 100dager, 100 dager folkens. Åå gud for en herlig følelse. Jeg har trent hver dag i 100 dager.

Det begynnte med anen hver dag med jogging og anen hver dag styrke, og nå trener jeg både styrke og kardio. Det har vært mange dager som har vært et veldig "ork" å trene, mens andre dager føler jeg at jeg nettopp var kommet til treningsenteret selv om jeg har trent langt mer enn en time. Haha. Har også selvgølgelig sett resultater på meg selv. Midjemålet og lårmålene er blitt mye mindre. Er så herlig følelse å vite at når man jobber hardt for noe, blir man belønet.

Trening er så bra for alt mulig. Det jeg har lagt mest merke til er jo såklart kroppen, men også har det blitt lettere å lære meg ting. Kosentrasjonen og hukomelsen har blitt mye bedre. Ser spessielt på prøver. Før måtte jeg jobbe utrolig hardt for å få det bra til, mens nå tar det ganske mye kortere tid å få ting inn i hodet. Spessielt når jeg øver til prøver.

Lykke! Er faktisk ganske stolt over meg selv.

Har du trent noe i det siste?

Dato.04.12.2013 klokken.17:49 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 5

Adventsgaven.


Hei! Nå skal jeg straks å trene. Fikk en utrolig fin adventsgave i dag, så fin. Fikk en klokke og en ring. Så fornøyd med de. Ellers så har det ikke skjedd så veldig mye. Skole som vanlig. Det er en litt spesiell dag for meg i dag, men det skal jeg fortelle om i et eget innlegg.

 


//Klokka og ringer er fra miniinthebox.com

Dato.04.12.2013 klokken.15:34 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

The Docs (The Fox Parody)


Hva syntes du om videoen?

Dato.04.12.2013 klokken.14:57 Kategori: Videoblogg♥ Kommentarer: 0

"Når peppekaker bakes"


Hei! Nå ligger peppekakene ferdig pynta i boksen, og dagens julebakst er ferdig. Syntes selv peppekakene ble veldig gode, men pynten kunne jo kanskje vært litt penere. De ble jo kul uansett! Var å trente i sta, men det jeg trente har vel kommet tilbake nå. Haha

Har du begynt med julebaksten?

Dato.03.12.2013 klokken.19:58 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

''reine bakedagen''.


Hei! Det har vært en utrolig herlig dag, og det kommer det fortsatt til å være. På skolen har vi bakt julekaker, vi fikk hver vår ting vi skulle lage, og jeg ente opp med sirupssnipper. Tror det heter det, ble veldig usikker nå! De andre i klassen bakte bla kakke menn, havrekjeks, sjakk kjeks (?) og litt mer. Blir en skikkelig bake dag i dag, etter som at jeg mamma og tantebarnet mitt Hanna skal bare kakke menn og pepperkaker litt senere i dag.

 Nå skal jeg dra fram litt spansk kunnskap og gjøre ferdig fremføringa som skal være på fredag. Tenkte litt på å lage noen ''forhåndskrevende'' innlegg, selv om jeg ikke er så stor fan av det, men tenker det kan være litt greit å ha. Er det noe spesielt dere vil høre om?

Dato.03.12.2013 klokken.15:39 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 2

On school!


God morgen!
Sto opp til at mamma hadde lagd frokost. Herlig! Mamma og jeg har lagd adventskalender til hverandre så hver morgen frem til jul åpner vi de. På søndag fikk jeg sjokolade kalender, på mandag fikk jeg en bilderamme og i dag en taits.

Nå begynner timen. Ses!

Dato.03.12.2013 klokken.08:26 Kategori: Antrekk♥ Kommentarer: 1

Akkurat ett år siden


For akkurat ett år siden, den 2.desember i fjor var jeg på Gran Canaria. Skrev innlegget som hadde overskriften ''De siste dagene''. La ut disse bildene:

Det er så rart å tenke på at det er et helt år siden disse bilene ble tatt, husker de så godt. Spesielt det siste. Hadde vært på krik noen dager i forveien og tryna. Hadde Donald kul til 1000, og selv den dag i dag har jeg merke etter såret. Det er ut som en pigment flekk. haha! Føler meg så heldig som kan sjekke sånne ting! :) Savner skikkelig å være brun! Vis du vil lese innlegget kan du bare trykke HER.

Hva gjorde du for akkurat et år siden? husker du det!

Dato.02.12.2013 klokken.19:32 Kategori: Memories♥ Kommentarer: 0

Blogginnlegg 02.12.13


Hei! Er så herlig at det snart er jul! Gleder meg skikkelig! I dag var det tilbake på skolebenken etter en koselig helg med familie og venner. Helgas høydepunktet var ''allnigther''. Utrolig morsom kveld, men dansing, musikk og diverse aktiviteter.Dagen har gått som vanlig, skole, trening og nå etter dette innlegget skal jeg jobbe med engelskfremføring. Er rimelig lei av alt som har med skole å gjøre, men tanken på at om ca. 14 dager eller no så er det juleferie. Ohh. pizz go fast!

Dato.02.12.2013 klokken.19:17 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

1. Desember


Hei! Håper alle har kost seg i dag, og kanskje kjenner litt på julefølelsen allerede? Det er jo tross alt første søndag i advent og første desember som betyr at om 24 dager er det jul. Elsker denne tiden på året. Liker vanligvis ikke at det er mørt ute, men i advent gjør det ingen ting. Syntes det er så koselig å se alle lysene som folk har pyntet med. Det har vært en ganske hektisk dag, men barnehageavslutning, julegrantenning og familiemiddag. Sitter nede i stu når jeg blogger nå. Får litt små kriblinger i magen når jeg seg alle stearinlysene, adventsgavene, sjokoladekalenderen og julepynten som er litt her og der.Ses!

Dato.01.12.2013 klokken.22:10 Kategori: Hverdag♥ Kommentarer: 0

Eidsvoll

Jeg er en 99-jente som bor på den lille plassen Dal, på øst landet og trives godt her, med venner og familie. På fritiden min er jeg ute med venner og jogger. På bloggen kommer jeg til å skrive om meg og mine og om andre ting som jeg tenker kan være innteresangt for dere.Jeg tar bilder med mitt Canon eos 600D og blogger fra min HP-mini. Jeg håper du kommer til og følge min blogg og legg gjerne igjen en kommentar!:) Kontakt: rlb-blogg-rlb@hotmail.com


DesignIna Anjutahits