Rebecca Lisell Brenna - Stop for a second and smile♥

Akkurat ett år siden


For akkurat ett år siden, den 2.desember i fjor var jeg på Gran Canaria. Skrev innlegget som hadde overskriften ''De siste dagene''. La ut disse bildene:

Det er så rart å tenke på at det er et helt år siden disse bilene ble tatt, husker de så godt. Spesielt det siste. Hadde vært på krik noen dager i forveien og tryna. Hadde Donald kul til 1000, og selv den dag i dag har jeg merke etter såret. Det er ut som en pigment flekk. haha! Føler meg så heldig som kan sjekke sånne ting! :) Savner skikkelig å være brun! Vis du vil lese innlegget kan du bare trykke HER.

Hva gjorde du for akkurat et år siden? husker du det!

Dato.02.12.2013 klokken.19:32 Kategori: Memories♥ Kommentarer: 0

''Hyttetur''


Hellu!

Er kommet hjem fra hyttetur med familien. Kom egentlig i går kveld, men det ble så mye styr osv. Var egentlig ikke så trøtt når jeg gikk til sengs i går, men sov faktisk i 12.timer. Er litt usikker på osen jeg skal fortelle dere hva jeg har gjort så jeg tar det dag for dag nedover.


Onsdagen dro vi til hytta som ligger på Hovden. Så si alle sier at jeg har vært på den hytta før men det kan jeg seriøst ikke huske. Vi kom fram i 3-tiden, og startet hytteoppholdet med å fryse. Det var seriøst iskald. Det tok flere timer å varme opp hele hytta. Middagen ble servert ute i snøen, med aking osv. Da kvelden kom ble det brettspill og sånt. Sånn en påskedag på hytta skal være!

Torsdagen ble det god påskefrokost med mange trøtte øyne. Etter frokost gikk turen til badeland. Der så si hele dag gikk, ganske fort. På kvelden ble det middag, snop og brettspil.
Fredag dro vi hjem igjen ganske fort. Hadde egentlig lyst å være på hytta lengre, men det var godt å ikke måtte sitte å føne snø for å kunne gå på do. Sikkert ingen av dere som skjønte det! haha! Vannet var frossent fast, så vi måtte tine is for å få vann. Var ganske herlig å høre vannet når jeg kom hjem!

Dato.30.03.2013 klokken.16:39 Kategori: Memories♥ Kommentarer: 0

Hanna 5.år


Hei Hei!

Er hjemme igjen etter å ha vært i barne bursdag hos tantebarnet mitt Hanna! Det var veldig koselig, skal ditt igjen i morgen for å feire voksen bursdag. Har filmet en del, men er litt usikker på om jeg skal mikse det sammen til en video. Hva tror dere?? Hanna fyller 5.år i morgen. Sykt fort det dere har gått, er ikke så lenge siden hun var 1.år!

Sandra (mammaen til Hanna) hadde jo lagt og ordna i stand så mye godt, også oreokake ♥

Syntes om bildene?

Ses!!♥

Dato.23.03.2013 klokken.19:26 Kategori: Memories♥ Kommentarer: 0

Skulle potes igår men:


Så var pc-en så sykt treg til å laste opp bildene så innlegget kommer først idag!

Heei!

Har hatt en helt super dag, førte på lenge som jeg har tilbrakt i Norge. Første jeg gjorde var å rydde litt før jeg tok på meg masse klær og gikk til posthuset for å hente Canon 600d. Såå fornøyd med det! Så kom Akira hjem (Katten min) veldig lettene å se at hun ville hjem igjen. Tommy, Sandra og Hanna kom innom en tur å sa hei. 
Katarina kom en tur, vi tok utrolig mange fine bilder men det nye kameraet mitt. Vi filma litt så jeg satt det sammen til en liten kort film. Sykt herlig å se hun igjen.


Videoen kommer imorgen!

Syntes du om bildene?

 

Dato.03.03.2013 klokken.10:04 Kategori: Memories♥ Kommentarer: 0

12 dager igjen av og være 12!


Det er en herlig følelse og tenke på at det bare er 12 dager igjen av og være 12, Gleder meg sykt til og bli 13? Bli ungdom!  Det er blitt så kjedelig og si at man er 12.. Men året med og være 12 har vært masse nye opplevelser, sydentur, leirskole, utfordringer  og begynne og blogge..

Akira (katten min) fikk 5 supersøte kattunger, hun var så flink til og være mor..

 

I sommerferien dro jeg til Tenerife med mamma, vi bodde da rett ved siden av havet, var så fint og være med mamma på ferie, son bare oss to! 

Meg og Mamma<3<3

Jeg dro til Lofoten og var med i et bryllup for første gang, så gøy? Det spesielt kult siden vi var i etternavnet mitt Brenna<33 Hehe!!


Skolen vår dro til Fevik Maritime Leirskole, helt fantastisk opplevelse, den kommer jeg ALDRI til og glemme.
 

 

  

 

Dato.22.01.2012 klokken.20:53 Kategori: Memories♥ Kommentarer: 0

DesignIna Anjutahits