Rebecca Lisell Brenna - Stop for a second and smile♥

Sjusjøn


Heihei! Nå sitter jeg i bilen på vei til sjusjøen der vi skal møte noen slektninger.
Det ble ikke noe innlegg i går ettersom det skjedde noe hele dagen. Først var det jo skole, og etter skolen skulle jeg egentlig dra til Jessheim med noen venner, men det ble det ikke noe av så dro ditt heller med Tante og Mamma. Fikk kjøpt meg et lite juletre, klesshenger med øredobb holder og en skrivebok som jeg skal ha med til Gran Canaria. Tenke og hvise dere bilde i morgen.

Iskakao!? love of my life. Det er så utrolig godt så det måtte jo også med!
Når jeg kom hjem fra Jessheim var det rett inn på do.. haha! Tror jeg begynner å reagere på å kjøre bil. Anyway! Når jeg kom hjem lagde jeg muffins som jeg spiste mens jeg så på den nye episoden av Grays anatomy! Herlig!!!

Hva gjorde du i går?

Dato.07.12.2013 klokken.11:24 Kategori: Antrekk♥ Kommentarer: 0

On school!


God morgen!
Sto opp til at mamma hadde lagd frokost. Herlig! Mamma og jeg har lagd adventskalender til hverandre så hver morgen frem til jul åpner vi de. På søndag fikk jeg sjokolade kalender, på mandag fikk jeg en bilderamme og i dag en taits.

Nå begynner timen. Ses!

Dato.03.12.2013 klokken.08:26 Kategori: Antrekk♥ Kommentarer: 1

Antrekk 13.08.13


Hei! Er helt grusomt å tenkte på at sommerferien snart er over. En dag til for min del. Misunner dere som ikke begynner før på mandag. Kommer virkelig til å savne det å ha sommerferie. uff! jaja, det er jo bare sånn. I dag har jeg egentlig bare ligget rett ut. Har skrivet ned litt fra sommerferien som kan være greit å ha. Nå sitter jeg å hører på sanger av Demi Lovato. Her er dagens antrekk.


ses!

Dato.13.08.2013 klokken.16:19 Kategori: Antrekk♥ Kommentarer: 1

Antrekk 10:08:13


Hei! Har hatt en helt vanlig dag. Startet dagen med frokost etterfulgt av en treningsøkt og dusj etter det. Sykla en tur opp på butikken i sta og kjøpte noen grønsaker som vi skulle ha til kebaben som nesten nettopp er inntatt. Utrolig godt. Det var vel egentlig det! Føler jeg blogger mye om det samme for tiden. Så i dag slenger jeg med dagens antrekk.

//bokse-bikbok, topp-ginatricot ,ring-julegave, arbmbånd-vet ikke, smykke-gran canaria.

Dato.10.08.2013 klokken.17:36 Kategori: Antrekk♥ Kommentarer: 1

Antrekk 20.05.13


Hei Hei!

Tenkte jeg skulle lege ut dagens antrekk til dere nå ettersom jeg brukte utrolig mye tid på å ta noen fine bilder. Ble ikke fornøyd med noen av de selv om jeg tok opptil 100 bilder. jaja. Her har dere i alle fall dagens antrekk.Hva syntes du?? 

Dato.20.05.2013 klokken.17:31 Kategori: Antrekk♥ Kommentarer: 1

Mitt trenings opplegg.


Hei!
Tenkte jeg skulle vise dere litt hva jeg trener.

Starter med å varme opp på enten tredemølle eller sånn steppe/tråkke maskin. Der bruker jeg litt over10min.

Den andre jeg bruker er den på bildet over, altså ryggstrekk som den heter. Den styrker musklene i ryggen. Den tar jeg 10 ganger i strekk, pause. 10ganger igjen, pause og 10ganger igjen. Altså 10x3

Denne bruker jeg for å styrke benene. Den kalles beinpress.Den tar jeg 10x3

Denne bruker jeg for å styrke rompemusklene. Den tar jeg 10x3 ganger.

Den over bruker jeg for insidelår. Tar jeg 10x3

Denne bruker jeg for å styrke leggmuselaturen. 10x3 ganger.

Ok. Dette kommer dere sikkert ikke til å skjønne. Ehh! Jeg tar på en måte situp på denne. Ja. Ehh!

Tar også noen randome øvelser for å styrke den indre magemuskelen.

Håper dere skjønte noe.
Ses!

Dato.28.04.2013 klokken.21:12 Kategori: Antrekk♥ Kommentarer: 1

Antrekk 9/4 13


// genser fra cubus- bokse fra husker ikke- Smykke fra Gran Canaria. 

Hva syntes du??

Dato.09.04.2013 klokken.15:59 Kategori: Antrekk♥ Kommentarer: 1

Dagens Antrekk!// bokse fra cubus,  topp fra lindexs. 

Syntes??

Dato.13.03.2013 klokken.16:17 Kategori: Antrekk♥ Kommentarer: 1

Gårsdagens antrekk!

// ting fra mammas kleskapp!

Dato.12.03.2013 klokken.18:01 Kategori: Antrekk♥ Kommentarer: 1

Red skarf.


Hei!

Først. Sorry for at jeg ikke blogget i går. Victoria ble med meg hjem etter skolen i går, vi spiste før vi stakk til Råholt halen for å se på trening. Vi gikk inn på butikken før vi dro hjem å kjøpte oss is. utrolig koselig. Når Victoria dro hjem var jeg ganske sliten, og fikk etterhvert SYKT vondt i beina. Så følte jeg det ble litt sent å begynne å ta masse bilder osv.

I dag var det skole igjen (som vanlig) vi hadde utrolig nok ute gym siden 7.klassen var på besøksdag så skulle de ha gym inne. Fikk heldig vis lov til å jogge meg en tur med tre andre. Datt to ganger! haha! 

Var rimelig sliten da jeg kom hjem! Øvde litt så gloser. Tenkte jeg skulle lage en video nå med hva jeg har i sminke mappa/kofferten. 

 

Blir det bra med video?

Dato.06.03.2013 klokken.17:32 Kategori: Antrekk♥ Kommentarer: 0

Eidsvoll

Jeg er en 99-jente som bor på den lille plassen Dal, på øst landet og trives godt her, med venner og familie. På fritiden min er jeg ute med venner og jogger. På bloggen kommer jeg til å skrive om meg og mine og om andre ting som jeg tenker kan være innteresangt for dere.Jeg tar bilder med mitt Canon eos 600D og blogger fra min HP-mini. Jeg håper du kommer til og følge min blogg og legg gjerne igjen en kommentar!:) Kontakt: rlb-blogg-rlb@hotmail.com


DesignIna Anjutahits